101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas barbatesc Casio G-Shock!

 admin  2018.01.06  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1288

concurs Brawat

Ati visat de ceva timp la un ceas Casio rezistent, dar nu reusiti sa economisiti?

Acum va puteti implini in sfarsit visul si incheietura mainii va fi impodobita cu ceasul barbatesc Casio G-Shock!

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului barbatesc Casio G-Shock!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.02.2018. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.01.2018 pina la 31.01.2018.

Felicitari castigatorului concursului de Craciun pentru un ceas Festina 16489/5. Norocosul este Marian Solomon din Arad. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brawat castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.