105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
64
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Timex Expedition!

 admin  2016.06.17  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1570

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura concursul "Ghiceste scorul si castiga un ceas Timex!" este 17 iunie - 19 iunie 2016, ora 21.00!

Raspunde corect la intrebarea "Care va fi scorul meciului Romania - Albania?" si poti castiga un ceas Timex.

Raspunsul se va da sub forma de comentariu la postarea WatchShop existenta pe Facebook, pana in data de 19.06.2016, ora 21.00! Comentariile postate dupa ora 21.00 nu vor fi luate in calcul pentru tragerea la sorti.

Premiul promotiei il reprezinta un ceas Timex.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs WatchShop castiga premii meciului Romania - Albania ghiceste scorul ceas Timex ExpeditionNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.