108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Samsung Galaxy Gear Fit, un mini-difuzor Leitz, un pix Leitz Stylus sau o geantă Leitz!

 admin  2015.02.14  Diverse,Electronice,Castig instant  3398

concurs Leitz

Campania „Leitz cu un pas inainte.” se va desfăşura în perioada 1 Noiembrie 2014 – 31 Martie 2015, pe întreg teritoriul României.

Pentru a participa la Campanie, utilizatorii trebuie să cumpere produsele Leitz marcate cu un autocolant promoțional. În funcție de valoarea produsului achiziționat, fiecare autocolant va avea înscris pe el un cod ce însumează 5, 10, 25 sau 50 de puncte de fidelitate. Participanții vor colecta abțibildurile respective și se vor înregistra on-line pentru a transforma codurile în puncte și cu aceste puncte vor avea posibilitatea să revendice premii.

Pentru a se înregistra, Participanții vor accesa pagina de campanie leitz.com/ahead, vor completa Formularul de participare și vor introduce în sistemul on-line codurile colectate pentru a le transforma în puncte.

Fiecare Participant are posibilitatea de a-și gestiona contul personal on-line, precum și punctele colectate după cum dorește, pe toată durata Campaniei, acestea putând fi folosite pentru revendicarea unor premii.

Produsele Leitz incluse în Campania promoțională fac parte din gamele Leitz WOW, Leitz Style și Leitz Complete.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul oferă trei categorii de Premii, pentru fiecare categorie Câștigătorul având la dispoziție câte două variante din care poate alege, în limita punctelor de fidelitate acumulate.

Cele trei categorii de premii sunt următoarele:

  • Categoria 1, valoare puncte Leitz 150: Geantă Leitz Smart Traveller pentru Tabletă 10 inci, negru sau Pix Leitz Stylus 4 în 1 pentru touchscreen, alb/negru 
  • Categoria 2, valoare puncte Leitz 300: Geantă Shopper Leitz Smart Traveller 13,3 inci, negru sau Mini-difuzor Leitz Complete cu Bluetooth, negru 
  • Categoria 3, valoare puncte Leitz 900: Geantă Leitz Smart Traveller cu rotile, negru sau Ceas Samsung Galaxy Gear Fit, negru

Numărul total estimat de premii este de 32. Valoarea totală estimată a premiilor acordate de către Organizator este de 8.820 LEI.

Pentru ca un Câştigător să poată primi Premiul trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiţii:

  • să cumpere produsele Leitz participante la promoție și să colecteze abțibildurile cu puncte Leitz lipite pe produsele respective;
  • să se înregistreze pe pagina web dedicată Campaniei prin completarea Formularului de participare în perioada 1 Noiembrie 2014 – 31 Martie 2015;
  • să completeze datele personale corect și complet în Formularul on-line de participare;
  • să introducă în sistemul on-line codurile de pe abțibilduri pentru a le transforma în puncte și atunci când a colectat suficiente puncte să revendice Premiul;
  • să respecte în totalitate condiţiile de participare stipulate în prezentul Regulament;
  • să fie cetăţean român sau al UE, cu vârsta peste 18 ani.

Un Participant poate revendica maxim 10 Premii pe toată durata Campaniei.

Câștigătorii vor revendica Premiul on-line, urmând ca Organizatorul să verifice săptămânal, în fiecare zi de luni până în ora 12:00, lista Câștigătorilor. Organizatorul se obligă să informeze în scris (prin e-mail) sau telefonic Câștigătorii cu privire la termenul aproximativ de livrare a Premiului în maxim 5 zile lucrătoare de la data validării.


PARTICIPA LA CONCURS

Samsung Galaxy Gear Fit concurs Leitz concursuri online puncte de fidelitateNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.