Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-08-03. Vezi concursurile active aici.
Castiga un ceas Rolex Oyster Perpetual Explorer si un set de barbierit

Promotia "Sarbatoreste cu Alexandrion! Castiga premii la 20 de ani!" se va derula in perioada 05 iunie 2014 ora 00:00:00 - 02 august 2014 ora 23:59:59 pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele a caror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt cele apartinand marcii Alexandrion Group, mai exact Alexandrion 5* 0,5 l, Alexandrion 5* 0,7 l si Alexandrion 5* 1 l, aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza produse alcoolice pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs paftcipant mentionat mai sus si sa trimita codul unic de pe eticheta speciala, in perioada 05 iunie 2014 ora 00:00, ora Romaniei si 02 august 2014 ora 23:59, ora Romaniei prin:

  • a. mesaj SMS, la numarul 1890 - mesajul SMS este taxat la tariful nomal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Cosmote sau Orange), sau
  • b. accesarea website-ului 20deani.ro, pagina dedicata promotiei "Sarbatoreste cu Alexandrion! Castiga premii la 20 de ani." si completarea unui formular de inscriere,

si astfel pot castiga fiecare al 20-lea participant inscris sau multiplu de 20, un premiu garantat constand in cate un set de barbierit. Suplimentar fiecare participant poate participa in marea tragere la sori unde se pot poate castiga un premiu constand intr-un Ceas Rolex Oyster Perpetual Explorer.

ln cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii garantate alocate: 200 constand intr-un set de barbierit. Fiecare al 20 lea inscris in promotie sau multiplu de 20 din lista de inscrieri totale va beneficia de un premiu garantat constand intr-un set de barbierit in limita stocului de premii garantate alocate.
  • Premii prin tragere la sorti: 1 premiu constand intr-un ceas Rolex Oyster Perpetual Explorer, cu bratara din otel inoxidabil si cu geam de protectie din safir sintetic.