108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Festina de dama sau barbatesc!

 admin  2016.04.22  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2689

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura concursul "Aboneaza-te la newsletter si castiga un ceas Festina!"  este 22 aprilie - 15 mai 2016.

La promotie poate participa orice persoana fizica sau juridica din Romania, care se aboneaza la newsletter-ul Watchshop in intervalul campaniei.

Aboneaza-te la newsletter-ul WatchShop in perioada 22 aprilie - 15 mai 2016 si intri automat in tragerea la sorti in urma careia poti castiga un ceas Festina de dama sau barbatesc.

Premiul promotiei il reprezinta un ceas Festina de dama sau barbatesc.

Premiul se va acorda prin extragerea efectuata in saptamana 16 - 20 mai 2016. Premiul va fi acordat in termen de 5 zile de la efectuarea extragerii. Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pe calculator si va fi inregistrata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs WatchShop castiga premii castiga un ceas ceas FestinaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.