108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
49
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Daniel Wellington!

 admin  2015.11.04  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  3200

concurs Brasty

Lasati-va fermecati de stilul elegant englez si astfel aveti sansa de a fi detinatorul unui ceas Daniel Wellington!

Participati la concursul nostru de Craciun pentru a castiga un ceas unisex Wellington.

Regula este simpla, si oricine poate participa la concurs. Este suficient sa cititi atent intrebarea de concurs (Cum se numeste fondatorul ceasurilor marca Daniel Wellington?) si sa gasiti raspunsul corect in magazinul nostru online. Raspunsul la intrebare il trimiteti completand formularul de concurs care include numele, prenumele, adresa completa si adresa de email.

Premiul concursului este un un ceas unisex Wellington.

Castigatorul norocos al modelului 0109DW se va alege in data de 15.12.2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brasty castiga premii castiga un ceas ceas Daniel Wellington concurs craciunNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.