101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un ceas Casio G-Shock!

 admin  2015.10.17  Diverse,Trageri la sorti  2672

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura promotia este intre 14.10.2015 si pana la data de 03.11.2015, inclusiv.

La promotia "Aboneaza-te la newsletter si castiga un Casio G-Shock!" poate participa orice persoana fizica sau juridica, de pe teritoriul Romaniei. La aceasta extragere participa cei care se aboneaza la newsletter in perioada 14.10.2015 - 03.11.2015.

Premiul promotiei il constituie un ceas Casio G-Shock GA-150-1AER in valoare de 720 de lei.

Premiul promotiei se va acorda prin extragerea efectuata in data de 05.11.2015 si va fi predat castigatorului in termen de maxim 5 zile de la data la care va raspunde la mailul de informare. Castigatorul va fi anuntat prin email si Facebook.

Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pentru calculator si va fi inregistrata. Castigatorul tombolei va fi anuntat pe Facebook in cel mai scurt timp de la data efectuarii tragerii la sorti. Castigatorul premiului oferit prin tragere la sorti va fi anuntat personal prin adresa de e-mail in maxim 3 zile lucratoare de la data organizarii tombolei. Daca in termen de 10 zile, castigatorul nu raspunde la e-mail organizatorului, se va efectua o noua extragere iar ciclul se repeta pana la validarea unui castigator. In cazul in care castigatorul refuza premiul, se va face o noua extragere.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs WatchShop castiga premii ceas Casio G-Shock Casio G-ShockNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.