Acest concurs a expirat în data de 2016-03-01. Vezi concursurile active aici.
Un an bun se cunoaste din vreme. Incepe-l bine alaturi de Caroli si Kaufland! Poti castiga si casa, si masa!

Campania va fi lansata cel mai devreme la data de 01.02.2016 si se va desfasura pana cel mai tarziu la data de 29.02.2016, inclusiv.

Produsele participante sunt toate produsele marciilor Caroli, Campofrio, Sissi si Maestro.

Fiecare participant la campanie, care achizitioneaza produse participante, vrac sau ambalate, in valoare de minim 10 ron cu TVA, pe acelasi bon fiscal, din magazinele participante si va trimite un SMS la 1736, cost per SMS 0.05 euro + TVA (numar valabil in retelele Vodafone, T-Mobile, Orange, cost 0,05 euro fara TVA), cu numarul bonului fiscal, nume si prenume, si orasul de unde ai achizitionat produsele participante, va intra in tragerea la sorti pentru premiile mentionate mai jos. 

Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada campaniei, de catre unul dintre magazinele participante.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii, ce au urmatoarele valori:

  • 1 x Voucher Mobilier
  • 200 x Voucher cumparaturi

Premiile actiunii “Un an bun se cunoaste din vreme. Incepe-l bine alaturi de Caroli si Kaufland! Poti castiga si casa, si masa!” se vor acorda la finalul campaniei, in urma extragerii efectuate in data de 04.03.2016 in locatia Sediul Caroli din loc.Bucuresti, jud. Bucuresti si va fi predat castigatorului in maxim 15 zile lucratoare de la extragere, sau rezervelor in max. 60 de zile de la extragere.