108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un card Lexar MicroSDHC 16GB + adaptor SD!

 admin  2015.02.05  Diverse,Trageri la sorti  1038

concurs Yellow Store

Indiferent ca sarbatoresti Valentine's Day pe 14 februarie sau preferi varianta traditionala romaneasca a tineretii si iubirii, Dragobetele, noi iti propunem o noua provocare fotografica. 

Inscrie o imagine in care ai surprins un moment de iubire si poti castiga un card de memorie Lexar MicroSDHC 16GB + adaptor SD. 

Concursul se desfasoara in perioada 3 - 28 februarie 2015.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) in galeria aplicatiei Concurs de fotografie.

Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu pe 28 februarie 2015, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului: Momente de iubire.

Premiul Concursului consta intr-un card Lexar MicroSDHC 16GB CLS10 UHS-I 45MB/s + adaptor SD.

Castigatorul va fi ales de catre fotograful Sorin Onisor, in maxim 14 zile de la incheierea Concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs de fotografie card Lexar MicroSDHC concursuri online concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015 moment de iubireNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.