Acest concurs a expirat în data de 2014-07-12. Vezi concursurile active aici.
Castiga un cantar digital de bucatarie si produse Gelifiant cu fructoza si Gelfix cu indulcitor din Stevia de la Dr. Oetker!

Participă la concurs şi poţi câştiga un cântar digital de bucătărie + produse Gelifiant cu fructoză şi Gelfix cu îndulcitor din Stevia de la Dr.Oetker!

Cu ani în urmă prepararea dulceţurilor în casă necesita energie şi timp. Pentru a putea fi păstrate peste iarna, dulceţurile trebuiau fierte îndelung, la temperaturi ridicate, pierzându-se astfel vitaminele şi substanţele nutritive din fructe. Rezultatul era de cele mai multe ori o masă de fructe închisă la culoare şi foarte dulce.

În zilele noastre, dacă preferi o dulceaţa bine închegată, dacă îţi place să simţi aroma, consistenţa fructelor şi să pastrezi vitaminele, dacă vrei să te lauzi cu cea mai reuşită dulceaţă, dacă nu vrei să pierzi prea mult timp la bucătarie iar peste câteva luni dulceaţa să aibă acelaşi gust ca în prima zi, iată un pont de la Dr.Oetker: adaugă 1 plic de Gelfix cu îndulcitor din Stevia la compoziţia clasică (fructe şi zahăr) sau 1 cutie Gelifiant cu fructoză dietetic la 1 kg fructe.

Numai aşa obţii într-un timp record – după 3-5 minute de la primul clocot – dulceaţă ca la mama acasă! Produsele conţin pectină extrasă din fructe care ajută la închegarea (gelifierea) rapidă a dulceţurilor.Gelifiantul cu fructoză dietetic este destinat persoanelor care ţin la siluetă sau sunt la dietă. Dulceaţa preparată cu acest produs are cu 40% mai puţine calorii decât dulceaţa clasică.

Gelfix cu îndulcitor natural din Stevia se adaugă la 1 kg fructe şi 1/3 kg (350 g) zahăr. Dulceaţa obţinută are cu 40% mai puţine calorii decât dulceaţa clasică.

Participă la concurs în perioada 20 iunie - 11 iulie 2014 răspunde la întrebarea "Secretul dulceţurilor rapide şi cu 40% mai puţine calorii este ...?" şi poţi câştiga unul dintre cele 5 premii oferite de Dr Oetker.

Fiecare premiu constă în:

  • 1 cântar digital pentru bucătărie
  • 2 pachete Gelifiant cu fructoză
  • 5 plicuri Gelifiant cu îndulcitor din Stevie