108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un cadou “clandestin” fix din locatia respectiva!

 admin  2016.04.07  Diverse,Trageri la sorti  1110

concurs Calatorii Clandestini

Așa cum vă spuneam pe Facebook săptămâna trecută, o parte din Călătorii Clandestini au plecat în vacanță într-o destinație de senzație.

Nu vă spunem unde, vă dăm doar câteva “indicii” prin pozele din acestă postare și vă provocăm pe voi să ghiciți unde au ajuns.

Cei care ghicesc pot să câștige prin tragere la sorți premiul pus la bătaie …. un cadou “clandestin” fix din locația respectivă.

Ce trebuie să faceți?

Foarte simplu! Lăsați un comentariu pe blog, la postarea de concurs, cu numele locației în care credeți că se află colegii noști.

Puteți face asta în perioada 5 - 10 aprilie 2016, iar lunea viitoare, pe 11 aprilie 2016, alegem câștigătorul prin random.org și îl anunțăm tot pe blog.

Vă lăsăm să vă bucurați de imagini și așteptăm comentariile voastre.

Așadar, în ce locație se află Clandestinii?


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Calatorii Clandestini castiga premii concurs Calatorii Clandestini cadou clandestinNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.