77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un blender profesional Versa Oster!

 admin  2016.01.15  Trageri la sorti,Electrocasnice  3396

concurs Culinar

Concursul “Aboneaza-te si castigi un Blender Profesional Versa Oster se desfasoara in perioada 12.01.2016 – 01.02.2016.

Obiectul concursului il reprezinta inscrierea la newsletter-ul Culinar pentru a primi informarile saptamanale, care garanteaza inscrierea automata la tragerea la sorti a marelui premiu.

Pentru inscrierea in concurs, utilizatorul trebuie sa isi introduca datele pe pagina Culinar si sa fie de acord cu termenii si conditiile, precum si cu politica de confidentialitate a acestui site.

Inscrierile vor trebui sa fie facute de detinatorul autorizat al contului adresei de e-mail, indicate la momentul inscrierii la in concurs. Un utilizator va avea dreptul sa se inscrie cu o singura adresa de email pe durata campaniei. 

Abonatii deja prezenti in baza de date Culinar, inscrisi pana la data de 12 ianuarie 2016, nu vor participa la extragerea pentru premiul concursului.

Premiul este un Blender Profesional Versa Oster. (Citeste mai mult despre produs aici.)

Castigatorul marelui premiu va fi ales in data de 5 februarie 2016, cu ajutorul random.org. Castigatorul marelui premiu va fi anuntat prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.

Castigatorul premiului va intra in posesia acestuia in maximum 30 de zile de la incheierea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Culinar castiga premii blender profesional castiga un blender Versa Oster abonare la newsletter