Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga un blender profesional Versa Oster!

Adăugat de concursoman în data de 2016.01.15 • 3430 vizualizări

concurs Culinar

Aboneaza-te si castigi un Blender Profesional Versa Oster.

Concursul “Aboneaza-te si castigi un Blender Profesional Versa Oster se desfasoara in perioada 12.01.2016 – 01.02.2016.

Obiectul concursului il reprezinta inscrierea la newsletter-ul Culinar pentru a primi informarile saptamanale, care garanteaza inscrierea automata la tragerea la sorti a marelui premiu.

Pentru inscrierea in concurs, utilizatorul trebuie sa isi introduca datele pe pagina Culinar si sa fie de acord cu termenii si conditiile, precum si cu politica de confidentialitate a acestui site.

Inscrierile vor trebui sa fie facute de detinatorul autorizat al contului adresei de e-mail, indicate la momentul inscrierii la in concurs. Un utilizator va avea dreptul sa se inscrie cu o singura adresa de email pe durata campaniei. 

Abonatii deja prezenti in baza de date Culinar, inscrisi pana la data de 12 ianuarie 2016, nu vor participa la extragerea pentru premiul concursului.

Premiul este un Blender Profesional Versa Oster. (Citeste mai mult despre produs aici.)

Castigatorul marelui premiu va fi ales in data de 5 februarie 2016, cu ajutorul random.org. Castigatorul marelui premiu va fi anuntat prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.

Castigatorul premiului va intra in posesia acestuia in maximum 30 de zile de la incheierea concursului.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS