Castiga un blender personal Breville Active Pro si zilnic
70
concursuri
active
Premii
in valoare de

406.14
miliarde de lei,
adica

406.139.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un blender personal Blend Active Pro Blender Breville si zilnic o perie din silicon Fiskars!

 admin  2016.04.17  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice  1442

concurs Gustos

Concursul "Bucatarul site tot" se desfasoara in fiecare zi din perioada 15 – 21 aprilie 2016.

Concursul este un element de divertisment si de perspicacitate, oferind participantilor la concurs posibilitatea sa-si testeze spiritul competitiv si cunostintele din domeniul culinar pentru a castiga premiul pus in joc. 

Inscrierea la concurs se realizeaza prin simpla inregistrare ca utilizator al site-ului Gustos.ro, prin crearea unui cont de utilizator ce dureaza cateva minute. 

Dupa inregistrare, orice utilizator poate intra in pagina concursului si raspunde la intrebari. In fiecare zi, la ora 9.00, va aparea pe site o intrebare din domeniul culinar, cu trei variante de raspuns, dintre care una singura corecta. Pentru fiecare raspuns corect pe care il da, utilizatorul va primi un punct. Raspunsurile corecte se regasesc exclusiv in articolele de pe Gustos.ro. Alte surse pentru raspunsuri nu sunt luate in considerare.

La sfarsitul fiecarei zile, cel care castiga in ordinea punctajului va fi premiat cu un premiu zilnic. La sfarsitul concursului, cel ce acumuleaza cele mai multe puncte in toate cele 7 zile de concurs este premiat cu premiul final. In caz de egalitate, castiga persoana care a acumulat cele mai multe puncte in comunitate (prin postare de retete, comentarii, recomandari de restaurante etc.) in etapa respectiva (pentru etapa zilnica, va conta activitatea in comunitate in saptamana respectiva, iar, pentru intregul concurs, activitatea din perioada 15 – 21 aprilie 2016).

Premiile constau in:

Numele si prenumele castigatorului premiului vor fi publicate si pe site-ul Gustos.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gustos castiga premii Blend Active Pro Blender Breville perie silicon blender personal concurs zilnic