Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Reteta Lunii Ianuarie - Desert cu fructe.

Avem placerea sa te invitam la un nou concurs marca Reteteculinare!

Pentru luna aceasta avem o tema proaspata, in toate sensurile, tema aleasa impreuna cu membrii comunitatii RC, careia ii multumim.

Dupa un sezon "greu" din punct de vedere al regimului alimentar, tema propusa pentru concursul primei luni a anului este una "usoara" si frumoasa: Desert cu fructe.

Asadar, intre 12 si 31 ianuarie 2016, propune Reteta lunii ianuarie si castiga un minunat Blender Personal Blend Active Pro Blender Breville.

Cum participi?

Propune cel putin o reteta cu tema data si impresioneaza-i pe cei care iti vizioneaza reteta participanta si iti acorda Like-uri si Share-uri, cat si pe noi, redactia RC, juriul.

Retetele inscrise in concurs pot fi atat prajituri, torturi si dulciuri de orice fel cu fructe, daar si sucuri, smoothie-uri, compoturi sau orice bautura care poate constitui un desert delicios din fructe.

Pentru a inscrie retete la concursul "Reteta lunii Ianuarie" te rugam sa urmezi doi pasi simpli:

  • Inscrie cel putin o reteta cu tema "Desert cu fructe" in site-ul Reteteculinare
  • Selecteaza categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii"

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, calculat prin numarul like-urilor si share-urilor (care vor avea o pondere de 50% din punctaj) si jurizare (care va desemna restul de 50% din punctaj).

Criteriile de jurizare vor fi: calitatea prezentarii prin text si imagini a retetei si originalitatea decorarii.

Atentie! Pentru a participa, reteta trebuie inscrisa si in site, nu doar in forum! Adaugarea in site se face prin butonul rosu "Adauga reteta" din contul de utilizator.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Afla pe 01 februarie 2016 daca esti castigatorul concursului "Reteta Lunii Ianuarie" urmarind update-ul acestui articol sau discutia din forum dedicata acestui subiect.