Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga un blender personal Blend Active Breville, un storcator multifiunctional Vitajuicer, un mixer cu bol Breville, un Panini Maker Breville si un aparat de gatit Slow cooker 3.5 L!

Adăugat de concursoman în data de 2016.01.05 • 2758 vizualizări

concurs Lurpak

Lurpak te provoaca.

Campania promotionala "Lurpak Quiz" este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 21 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016.

Pentru a intra in joc, userii trebuie sa aiba cont pe bucataras.ro si sa se logheze.

Pe perioada concursului sunt 10 provocari, care se activeaza din momentul in care intri in joc cu prima provocare, iar dupa ce ai raspuns acestei prime provocari a doua sansa o poti lua la un interval de doua zile! Daca intri in joc din prima zi poti prinde toate cele 10 sanse disponibile!

Provocarea consta intr-un set de 3 intrebari, fiecare cu cite 3 raspunsuri, doar unul corect.

Daca userul care acceseaza provocarea raspunde corect la toate cele 3 intrebari, el castiga o sansa. Pe perioada concursului, el poate aduna cel mult 10 sanse, in cazul in care rezolva corect toate cele 10 provocari.

Un user poate raspunde unei singure provocari intr-o zi.

Premiile campaniei:

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Fiecare user care a intrat in joc va participa in tragerile la sorti cu numarul de sanse acumulate pe durata jocului.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS