77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un blender personal Blend Active Breville, un storcator multifiunctional Vitajuicer, un mixer cu bol Breville, un Panini Maker Breville si un aparat de gatit Slow cooker 3.5 L!

 admin  2016.01.05  Trageri la sorti,Electrocasnice  2710

concurs Lurpak

Campania promotionala "Lurpak Quiz" este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 21 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016.

Pentru a intra in joc, userii trebuie sa aiba cont pe bucataras.ro si sa se logheze.

Pe perioada concursului sunt 10 provocari, care se activeaza din momentul in care intri in joc cu prima provocare, iar dupa ce ai raspuns acestei prime provocari a doua sansa o poti lua la un interval de doua zile! Daca intri in joc din prima zi poti prinde toate cele 10 sanse disponibile!

Provocarea consta intr-un set de 3 intrebari, fiecare cu cite 3 raspunsuri, doar unul corect.

Daca userul care acceseaza provocarea raspunde corect la toate cele 3 intrebari, el castiga o sansa. Pe perioada concursului, el poate aduna cel mult 10 sanse, in cazul in care rezolva corect toate cele 10 provocari.

Un user poate raspunde unei singure provocari intr-o zi.

Premiile campaniei:

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Fiecare user care a intrat in joc va participa in tragerile la sorti cu numarul de sanse acumulate pe durata jocului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lurpak castiga premii Blender personal Blend Active Breville Storcator multifiunctional Vitajuicer Mixer cu bol Breville Panini Maker Breville Slow cooker blender personal