Acest concurs a expirat în data de 2016-04-14. Vezi concursurile active aici.
Voteaza cea mai yummy supa de post pregatita rapid cu Oster!

Concursul „Cele mai gustoase supe de post pregatite de bloggerii de pe culinar.ro cu blender-ul Oster” va fi organizat si se va desfasura in perioada 24.03.2016 - 13.04.2016.

Concursul se desfasoara intr-o singura etapa si implica doua categorii de participanti: cei care redacteaza  retetele si cei care voteaza retetele.

Participantul, bloggerul selectat de organizator, va redacta, pe baza experientei sale, retetele de supe de post la Oster. Participantul blogger selectat de organizator inscrie in sectiunea ”Supe si ciorbe de post” de pe culinar.ro 5 retete (supe de post) pregatite cu Blender-ul performant Oster Classic Chrome. Inscrierea retetelor se face in perioada 14 - 21 martie 2016. Dupa postarea retetelor pe culinar.ro, participantii trebuie sa posteze aceste retete si pe blogurile lor si pe paginile de facebook aferente pentru a promova acest concurs.

Retetele realizate de catre bloggeri vor fi preluare intr-o aplicatie dedicata pe Facebook unde vor putea fi votate.

Fiecare reteta realizata de bloggeri este supusa votului public prin intermediul unui buton de VOT si SHARE pe pagina de Facebook. Perioada de votare este 24 martie –11 aprilie 2016, ora 17.00.

Orice utilizator va putea vota reteta preferata si in acest mod, prin procesul de votare, se va inscrie automat in concursul cu premii.

Bloggerul al carui reteta primeste cele mai multe voturi de la useri va fi desemnat castigator.  Vor fi alesi de asemenea si trei castigatori dintre cei care vor vota retetele inscrise in concurs, prin tragere la  sorti cu random.org.

Vor exista doua categorii de castigatori: blogger-ul care redacteaza retelele precum si 3 castigatori din cei care voteaza retetele inscrise in concurs. Userii care au votat retetele realizate de bloggeri in cadrul concursul sunt automat inscrisi in tragerea la sorti pentru trei premii diferite. Fiecare dintre cei trei useri castigatori va primi un singur premiu. Primul user va castiga premiul I, al doilea user primeste premiul II, iar cel de-al treilea user primeste premiul III.

Desemnarea celor trei useri castigatori se va realiza pe data de 13.04.2016

Cele trei premii pentru useri sunt:

Bloggerul catigator va primi un voucher de 400 de lei care poate fi folosit pentru achizitionare oricarui aparat electrocasnic din gama SC NYS EXPERIENCE SRL sau orice alt electrocasnic echivalent cu valoarea voucherului din gama SC NYS EXPERIENCE SRL.