Acest concurs a expirat în data de 2015-08-20. Vezi concursurile active aici.
Trucuri pentru supa perfecta.

Promotia “Concurs Tefal - Trucuri pentru supa perfectă” va fi organizată şi se va desfăşura exclusiv pe pagina de Facebook Tefal Romania, în perioada 12 august 2015, incepand cu ora 00:00:00 - 19 august 2015, pana la ora 23:59:59 inclusiv.

Pentru a participa la promoție un participant trebuie:

  • sa posteze un comentariu la postarea din data de 12 august in care sa aleaga unul dintre ingredientele din imagine (dovlecel, mazare, cartofi dulci, morcovi) si sa mentioneze rețeta care ar duce la gătirea unei supe perfecte care să conțină acel ingredient.

Utilizatorul trebuie să răspundă publicând în nume propriu un mesaj, cu un conținut structurat conform modalității indicate în postarea de concurs, marcată corespunzător.

In cadrul Promotiei va fi acordat un premiu individual prin tragere la sorti, constand intr-un blender cu functie de gatire Tefal Easy Soup.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 20 august 2015 si se va extrage un castigator si o rezerva. Castigatorul va fi contactat prin raspuns la propriul comentariu in termen de maxim 1 zi lucrătoare de la data tragerii la sorți.