Acest concurs a expirat în data de 2016-09-18. Vezi concursurile active aici.
Reteta preferata a copilului premiata cu un Blender Philips!

Vrem să strângem cele mai bune reţete pentru copii. Vrem să fie sănătoase, fără multe grăsimi şi zahăr şi prăjeli. Ştim ce este rău şi nu am vrea să le dăm copiilor aşa ceva.

Dar am vrea să fie şi gustoase. Pentru că degeaba facem noi cele mai nemaipomenite reţete dacă nu vor să se atingă de ele. Vrem cu trucuri pentru mofturoşi, cu ingrediente ascunse pentru copiii care jura că nu ar mânca brânză în viaţa lor. Sau roşii. Sau miere. Ştiţi şi voi cum este, dacă aveţi copii.

Ei bine, te invităm să vii cu idei pentru masa copilului şi cu cât reţeta ta este mai apreciată cu atât cresc şansele de a câştiga un blender Philips HR2100/00, cu putere de 400W şi capacitate de 1.25 l. Are 2 viteze şi de culoarea alb/bej.

Ne-am oprit la un blender întrucât acesta ni se pare cel mai util instrument atunci când faci mâncare pentru copii.

Cum participi la concurs:

Trimite reţeta ta pe adresa contact@gastropedia.ro. Încearcă să fii cât mai explicită astfel încât cei care citesc reţeta sa o poată aprecia şi pune în practică, dacă doresc. Spune care sunt ingredientele, spune care sunt paşii, dezvăluie trucurile pe care le-ai învăţat făcând această reţetă de mai multe ori de-a lungul timpului. Descrie un pic şi de ce ţi se pare extraordinară reţeta, astfel încât să convingi pe cât mai multă lume. Trimite foto, astfel încât să ni se facă pofta numai când le privim.

Odată primită, reţeta ta va fi publicată pe site şi vei primi un email de confirmare. Autorul reţetei va apărea în pagina şi vei putea să o promovezi către prietenii tăi.

Nu se publică reţete incomplete şi nici reţete copiate din altă parte.

Poți participa cu oricâte reţete vrei.

Cum alegem câştigătorul:

Credem că vocea majorităţii este cea care trebuie să dicteze în acest caz, aşa că va fi câştigătoare reţeta care a primit cele mai multe comentarii de apreciere (sau comentarii în care se spune „votat”). Nu trebuie să fii logat ca să comentezi, se comentează cu contul de facebook.

Concursul se desfăşoară între 8 august şi 18 septembrie 2016. În data de 19 septembrie vom afişa în această pagină câştigătorul.