105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
65
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un bilet la OK! Oscar Party!

 admin  2015.02.01  Trageri la sorti,Invitatii  846

concurs Revista OK!

Dacă semeni cu oricare dintre vedetele de la Hollywood trimite-ne datele tale (fotografia ta, numele vedetei cu care semeni şi numărul tău de telefon) pe adresa de e-mail ok@adevarulholding.ro, până la data de 6 februarie 2015 şi poţi participa la concursul “OK! Te face vedetă!”.

Vei fi tratat ca un star, îţi vom oferi o schimbare completă de look, vei participa la o petrecere exclusivistă cu vedete şi vei primi multe cadouri.


PARTICIPA LA CONCURS

Oscar Party Revista OK! Te face vedeta! OK! Oscar Party concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.