Acest concurs a expirat în data de 2016-06-13. Vezi concursurile active aici.
Participa la tombola Auchan si Coca-Cola si te trimitem in Franta!

Campania se va desfasura in perioada 04 mai - 12 iunie 2016, inclusiv, in toate magazinele Auchan de pe intregul teritoriul al Romaniei.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile carbogazoase comercializate sub denumirea de Coca-Cola si Coca-Cola Zero comercializate de catre magazinele participante.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante cel putin un produs participant, sa completeze toate campurile obligatorii pe talonul de participare si sa il introduca in urna speciala aflata in zona Relatii cu clientii a magazinului participant. Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze in original documentul fiscal in baza caruia s-au inscris in campanie.

ln cadrul campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • Premiile mici
    • 330 mingi de fotbal din material sintetic, editie speciala, cate 10 pentru fiecare magazin participant.
    • 33 vouchere Auchan in valoare individuala de 1.000 lei cu TVA inclus, ce poate fi folosit pentru achizitionare de produse din magazinele Auchan, cate 1 pentru fiecare magazin participant.
  • Premiul mare
    • 1 bilet dublu la meciul din Sferturile de finala ale Campionatului UEFA EURO 2016 din Franta din data de 03 iulie 2016, de pe stationul Stade de France, orasul Saint-Denis, Franta.

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentie, din totalitatea taloanelor de participare completate si introduse in urnele din magazinele participante pe toata perioada campaniei si care va avea loc in prezenta unui notar public in maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.