Acest concurs a expirat în data de 2017-02-01. Vezi concursurile active aici.
Acasa cu cei dragi.

Campania “Acasa cu cei dragi” se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 30 noiembrie 2016, de la ora 00.00.00 – 30 ianuarie 2017, pana la ora 23:59:59.

La campanie poate participa orice persoana fizica, care are un profil inregistrat pe platforma online ambasadorderomania.ro, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta in Romania sau in afara Romaniei, care a implinit varsta de 14 ani la data demararii campaniei.

Cum castigi?

  1. Fa-ti cont cu Facebook - Devino Ambasador cu un singur click;
  2. Ofera-le prietenilor din platforma minim trei insigne "Acasa cu cei dragi";
  3. Intri în tragerea la sorti si poti castiga un bilet de avion dus-intors;

Premiile sunt oferite de organizator prin tragere la sorti. Premiile oferite participantilor desemnati castigatori in cadrul campaniei constau in 3 bilete de avion dus-intors in suma totala de 999 euro. Perioada calatorie este obligatoriu a fi aleasa și efectuată până în 30 iunie 2017.

La sfarsitul Campaniei va avea loc o singura tragere la sorti prin metode electronice (random.org) in vederea identificarii participantilor castigatori si alocarii premiilor acordate prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se face prin mijloace electronice automate aflate la sediul organizatorului, avand astfel siguranta ca alegerile sunt aleatorii si ca factorul uman nu poate interveni in desemnarea castigatorilor.