Castiga un beauty kit de la Always
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un beauty kit de la Always!

 admin  2015.01.08  Beauty,Trageri la sorti  1652

concurs Always

Pentru tine, Always a lansat programul "5 Zile Fără Griji", un material amplu, redactat de experți Always și specialiști cu renume, despre alegerile corecte care îți pot face viața mai ușoară, mai liniștită, în zilele delicate. Venim încă o dată în întâmpinarea ta prin acest program, un ansamblu de activități și experiențe care să îți încurajeze starea de sănătate, frumusețea și buna dispoziție în zilele delicate. De la nutriție, la dezvoltare personală, de la igienă intimă la îngrijirea pielii, am căutat cele mai potrivite recomandări și cele mai eficiente strategii pentru ca tu să te simți cu adevărat bine în zilele delicate. Sigur că programul poate fi replicat cu ușurință și în zilele obișnuite pentru că – nu-i așa? – oricând putem face alegeri corecte care să ne facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

La redactarea programului au contribuit Oana Cuzino, ambasadorul campaniei, Mihaela Bilic, medic dermatolog, Laura Cosoi, artistă, Alis Anagnostakis, coach și trainer, Dana Paraschiv, medic ginecolog, Daniela Iliescu, fitness trainer, și Alina Cașcaval, medic dermatolog.

Te invităm să răsfoiești programul Always "5 Zile Fără Griji" și să te alături conversației începute de experții Always, folosind hashtagul #faragriji si #alegeripotrivite!

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Aceştia au posibilitatea să răspundă corect la întrebare, zilnic.

Concursul se desfăşoară în perioada 7 ianuarie 2015 - 9 februarie 2015.

Extragerile sunt efectuate automat cu ajutorul calculatorului in data de 21 ianuarie si in data de 9 februarie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

beauty kit concurs Always 5 Zile Fără Griji #faragriji #alegeripotrivite concursuri online