Acest concurs a expirat în data de 2016-05-26. Vezi concursurile active aici.
Roata Norocului.

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in cadrul magazinelor Brico Depot, in perioada 06.05.2016 – 25.05.2016.

In cadrul fiecarui magazin Brico Depot participant la campania promotionala, se va amplasa pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei, cate o “Roata Norocoasa” constand intr-un mecanism electronic cu cititor de coduri de bara. In momentul achitarii cumparaturilor la casele de marcat, clientilor li se vor imprima pe bonul fiscal un cod de bare unic ce se va genera automat. Participantul va putea participa cu acest bon fiscal doar in magazinul in care a fost emis si doar in ziua emiterii. Participantul nu poate reveni cu acelasi bon fiscal in alta zi sau in alt magazin Brico Depot.

Un participant poate participa la tombola o singura data pe zi, indiferent de numarul de bonuri fiscale imprimate cu coduri unice.

Roata Norocoului prezinta in partea centrala, un display (mic ecran) la care participantii la tombola vor scana codul de bare generat pe bonul fiscal. In urma scanarii, acestia vor primi un mesaj castigator sau necastigator. In cazul mesajului castigator i se va afisa pe display premiul castigat. De asemenea, i se va printa un bon nefiscal cu mesajul castigator ce contine si premiul castigat.

Pentru a putea intra in tragerea la sorti, in cadrul careia se va acorda Premiul cel Mare, participantul, trebuie sa completeze formularul de inscriere ce se va afisa dupa mesajul castigator/necastigator. Formularul de inscriere va contine urmatoarele campuri: nume, prenume, adresa, telefon, adresa de e-mail.

Un bon fiscal scanat o data, nu poate participa de mai multe ori in cadrul campaniei promotionale, participantul fiind atentionat asupra acestui lucru printr-un semnal sonor. Pentru asigurarea bunei desfasurari a campaniei, pe intreaga durata a campaniei se va afla in permanenta, langa fiecare Roata a Norocului cate un promoter care va verifica bonul fiscal al participantului, care atesta achizitia unor produse din magazinul Brico Depot, respective si in ziua curenta.

Premiile campaniei promotionale acordate prin intermediul "Rotilor Norocoase" amplasate in cadrul magazinelor Brico Depot sunt urmatoarele:

  • 150 de premii, fiecare constand intr-un voucher Brico Depot in valoare de 500 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 10 de astfel de premii per magazin.
  • 480 de premii, fiecare constand intr-o masina de gaurit cu percurtie, cod brico: 33 9433, in valoare de 40 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 32 de astfel de premii per magazin.
  • 900 de premii, fiecare constand intr-o cutie de vopsea lavabila de 10L+2L FAIN – cod brico: 134365, in valoare de 40 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 60 de astfel de premii per magazin.
  • 150 de premii, fiecare constand intr-un tricou inscriptionate cu logo-ul Brico Depot, in valoare de 40 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 10 de astfel de premii per magazin.
  • 1.500 de premii, fiecare constand intr-o cana termos, in valoare de 3.3 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 100 de astfel de premii per magazin.
  • 15.000 de premii, fiecare constand intr-un banut carucior, in valoare de1.15 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 1000 de astfel de premii per magazin.
  • 15.000 de premii, fiecare constand intr-o punga jeleuri, in valoare de 1.4 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 1000 de astfel de premii per magazin.
  • 7.500 de premii, fiecare constand intr-o ruleta 1m, in valoare de 1.8lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 500 de astfel de premii per magazin.
  • 7.500 de premii, fiecare constand intr-o ruleta 2m, in valoare de 3.9 lei, TVA inclus. Se vor acorda cate 500 de astfel de premii per magazin.

Premiul cel mare al campaniei promotionale acordat prin tragere la sorti, consta intr-un autoturism marca FIAT DOBLO in valoare de 47 250 lei.

Castigatorii premiilor acordate prin intermediul Rotii Norocului, isi vor primi premiile pe loc, in urma prezentarii bonului fiscal si al bonului emis de Roata Norocului ce contine un mesaj castigator la biroul info din fiecare depozit, in aceeasi zi. Premiile pot fi revendicate pana la sfarsitul Campaniei, insa doar in magazinele in care au fost castigate.

In data de 16.06.2016, va avea loc o tragere la sorti in cadrul careia se va desemna marele castigator al campaniei. Tragerea se va efectua din toate inscrierile valide primite in perioada campaniei, in prezenta unui notar public.