Acest concurs a expirat în data de 2014-07-17. Vezi concursurile active aici.
Castiga un autoturism marca Fiat 500!

Campania promotionala "Sarbatoreste frumusetea la volanul unui Fiat 500!" va avea loc in perioada 19.06.2014 - 16.07.2014.

La aceasta campanie promotioanala participa toate produsele din gamele Gliss, Palette si FA (cu exceptia sapunului solid si gamei FA Men Xtreme), disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante , in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, minimum 2 produse participante, in orice combinatie, pe aceiasi bon fiscal si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei promotionale, la numarul 1703, a urmatoarelor informatii: "numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii a minimum 2 produse participante, nume si prenume" (ex: 1628, Ion Popescu). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.

SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila.

Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii sale in campania promotionala.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea de minimum 2 produse participante in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, pentru inscrierea in campanie.

Pentru fiecare 2 produse participante achizitionate in perioada campaniei promotionale, cumparatorul are dreptul sa trimita un singur SMS.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se va acorda prin tragere la sorti urmatorul prermu:

  • un autoturism marca FIAT 500, culoare Azzurro Volare, versiune  1.2 8V 69CP E6 POP

Acordarea premiului se va face prin tragere la sorti care va avea loc la sediul Henkel Romania, in data de 22.07.2014.