98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism marca BMW seria 3 Sedan!

 detty  2016.11.18  Masini,Trageri la sorti  2480

concurs Mega Proteine

Campania “Câștigă un BMW seria 3! MegaProteine susține performanța!” este organizată pe teritoriul României în perioada 4 iunie 2016, ora 00 – 7 decembrie 2016, ora 23:59.

Fiecare client care cumpără produse din magazinul online www.megaproteine.ro de valoare minimă de 100 lei (cu TVA inclus), exceptând discount-ul de membru, promoțiile pe bază de discount sau cu valoare fixă și costul transportului (12 lei), pe o singură factură, se va putea înscrie în campanie utilizând oricare dintre modalitățile de mai jos:

  • plasarea unei comenzi pe site (fără obligația de a se înscrie ca membru megaproteine.ro)
  • plasarea telefonică a unei comenzi (fără obligația de a se înscrie ca membru megaproteine.ro)

Fiecare client care cumpără produse din magazinul fizic MegaProteine, situat în Oradea, strada Săvineștilor, nr. 2, în valoare minimă de 100 lei (cu TVA inclus), exceptând discount-ul de membru și promoțiile pe bază de discount sau cu valoare fixă, utilizând următoarea modalitate:

  • înscrierea bonului fiscal obținut în urma efectuării comenzii pe website-ul campaniei conform următoarelor indicații:
    • se accesează pagina www.megaproteine.ro/bonuri;
    • se urmează pașii de înscriere prin completarea obligatorie a următoarelor informații: număr bon, dată bon, valoare bon, nume, e-mail și număr de telefon

Înscrierea în campanie se face exclusiv în perioada campaniei.

Toți participanții, indiferent de modalitatea de înscriere, vor fi centralizați într-un sistem electronic, urmând să participe la tragerea la sorți electronică.

În cadrul campaniei va fi acordat, prin tragere la sorți, următorul premiu: 

  • Autoturism marca BMW seria 3 Sedan.

Stabilirea câștigătorului premiului are loc prin tragere la sorți electronică.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mega Proteine castiga premii promotie Mega Proteine castiga masinaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.