Acest concurs a expirat în data de 2015-12-25. Vezi concursurile active aici.
Cine zice ca sania lui Mos Craciun e o sanie?

Chiar crezi că Moș Crăciun este un bătrânel cu barbă albă, că locuiește la Polul Nord și că atelierul lui este o fabrică? Pregătește-te să uiți tot ce știai până acum despre Crăciun și despre sărbătorile din această perioadă! Vino în Băneasa Shopping City și descoperă cele mai cool premii.

Campania publicitara va incepe in data de 01.12.2015, ora 10.00 si se va finaliza in data de 24.12.2015, ora 18.00.

Campania publicitara va fi organizata in incinta Centrului Comercial Baneasa Shopping City si a Centrului Comercial Feeria (exceptand bancile, casele de schimb valutar, operatorii de telefonie si partenerii lor, operatorii de asigurari, agentiile de turism, automatele de plata a utilitatilor, standurile de vanzare sau alte activitati cu caracter temporar).

Prezenta campanie publicitara se adreseaza exclusiv persoanelor care utilizeaza aplicatia City iLove disponibila gratuit in App Store si Google Play. Pentru a participa la campania publicitara, utilizatorii aplicatiei City iLove care efectueaza cumparaturi de minim 100 lei din magazinele acceptate din cadrul centrelor comerciale Baneasa Shopping City si Feeria sau de minim 1.000 lei din centrul comercial Carrefour (aceste valori fiind inregistrate in mod obligatoriu pe un singur bon fiscal), vor scana respectivul bon fiscal cu ajutorul telefonului mobil pe care aplicatia City iLove este instalata. Dupa ce utilizatorul va receptiona confirmarea validarii bonului prin procedura de scanare, respectivul bon va fi inscris automat in campania publicitara City iLove.

Fiecare utilizator poate inscrie in campania publicitara un numar nelimitat de bonuri a caror valoare este de minim 100 de lei, daca provine de la unul din magazinele acceptate din cadrul centrelor comerciale Baneasa Shopping City si Feeria sau de minim 1.000 lei din centrul comercial Carrefour.

Se vor acorda urmatoarele premii, respectand urmatoarea ordine:

Premiile vor fi acordate in ordinea extragerii, pentru fiecare categorie in parte.

La data de 30.12.2015, ora 14:00, comisia de desemnare a castigatorilor va intocmi o lista cu participantii calificati si toate bonurile fiscale inscrise. Participantii care au inscris mai multe bonuri fiscale vor figura in acesta lista de un numar de ori egal cu numarul bonurilor fiscale acceptate. Dupa intocmire, Lista participantilor calificati va fi incarcata in sistemul automat de extragere disponibil pe platforma random.org care va extrage castigatorii si rezervele pentru fiecare categorie de premii.