Acest concurs a expirat în data de 2016-06-11. Vezi concursurile active aici.
Marea Dezlipeala - Oo miee dee preemii pee ziii!

Concursul „Marea Dezlipeala” se desfăşoară pe parcursul a 8 săptămâni, timp de 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri, în ziarul Libertatea, în perioada 18 aprilie – 10 iunie 2016.

În perioada 18 aprilie – 10 iunie 2016, saptamanal, de luni până vineri, pe fiecare exemplar din intregul tiraj al ziarului Libertatea, se va găsi lipit câte un tichet de participare la concursul “Marea Dezlipeala”O persoana poate participa la concurs cu un numar nelimitat de tichete.

Pentru a castiga la concursul “Marea Dezlipeala”, participantii trebuie sa cumpere cel putin o editie Libertatea, in perioada 18 aprilie – 10 iunie 2016, intr-una din zilele in care ziarul are tichet lipit (in fiecare saptamana, de luni pana vineri, in intervalul mentionat), pe prima pagina, in coltul din dreapta, sus.  Verifica, tichetul de pe ziarul Libertatea prin dezlipirea partii detasabile a tichetului. Daca ai gasit ziarul cu lozul pe care sunt inscriptionate  3 simboluri identice , inseamna ca ai castigat premiul corespunzator celor 3 simboluri identice.  Un tichet este castigator al unuia dintre premiile puse in joc in cadrul concursului daca contine 3 simboluri identice.

Este obligatorie păstrarea ziarului cu lozul lipit pe acesta pentru intrarea în posesia premiilor.

Daca tichetul este necastigator, trimite seria unica de pe tichet prin SMS la numarul 1828 (tarif normal, numar disponibil in retelele Vodafone, Orange, Telekom si Digi Mobil), pana cel tarziu pe 10 iunie 2016, la ora 17:00.  Seria tichetului pentru concursul desfășurat în perioada 18 aprilie – 10 iunie 2016, este formata din 9 cifre.  Exemplu: 123456789.

Numarul premiilor puse în joc, în cadrul acestui concurs, este 40.881:

In cadrul campaniei promotionale “Marea Dezlipeala!”, Libertatea va acorda cititorilor, urmatoarele categorii de premii:

  • zilnic: peste 1.000 x premii instant, in total 40.880 de premii instant. Premiile instant sunt acordate zilnic, celor care gasesc, pe tichetul de concurs, sub clapeta pe care o vor dezlipi, trei simboluri identice, aranjate pe orizontala, pe tichetul de concurs. Exemplu: pentru a câștiga premiul constând într-un televizor, pe tichet trebuie să apară 3 simboluri cu un televizor.
  • La finalul campaniei: 1 x Marele Premiu: un autoturism Toyota Corolla. Marele Premiu premiu va fi acordat prin tragere la sorti, in cadrul unei tombole.

Acordare Premii Instant (40.880 buc):

  • Luni - vineri, in intervalul 18 aprilie – 10 iunie 2016 (40 de zile lucratoare);
  • Zilnic pot fi acordate peste 1.000 de premii;
  • Castigator este participantul care gaseste trei simboluri identice pe tichetul de concurs, simboluri care portretizeaza premiul castigat;
  • Revendicarea premiului se face telefonic, doar in ziua aparitiei tichetului castigator, in intervalul orar 08:00-17:00, printr-un apel (tarif normal, valabil in toate retelele), la numarul de telefon 031 22 44 818, comunicand seria unica de pe tichet, nume si prenume, adresa de corespondenta, numar de telefon.
  • Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua achizitionarii ziarului “Libertatea” cu tichet  castigator, între orele 08:00 - 17:00, deținătorul tichetului pierde dreptul asupra premiului castigat cu tichetul zilei respective;
  • Validarea castigului se face prin verificarea seriei comunicate de catre castigator, la numarul de telefon 031 22 44 818 (tarif normal, valabil in toate retelele);

Acordare Marele Premiu (1):

  • Extragerea castigatorului Marelui Premiu are loc pe 10 iunie 2016, la ora 17:05;
  • La extragere participa toti cei care au transmis prin SMS, la numarul 1859, un mesaj continand urmatoarele: serie tichet (indiferent daca au castigat sau nu premiu instant), nume, prenume, localitate, pana in data de 10 iunie 2016, la ora 17:00;
  • Participantul primeste un SMS de confirmare a inscrierii;
  • Cu ajutorul unui soft este extras din baza de date numele castigatorului;
  • Pentru a fi validat, coordonatele comunicate in cadrul SMS-ului trebuie sa corespunda cu actul de identitate al acestuia; de asemenea, castigatorul trebuie sa prezinte ziarul cu tichetul de concurs pe care se gaseste seria comunicata prin SMS (scan, fotografie sau prin fax la numarul​ 021 404 34 51), impreuna cu o copie a cartii sale de indentitate;
  • Extragerea se va face in prezenta unei Comisii. Inregistrarea video a extragerii va fi disponibila pe website-ul www.libertatea.ro.