108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un autoturism Renault Captur Life Energy, 5.000 lei, 4.000 lei, 3.000 lei sau 2.000 lei!

 admin  2015.10.29  Bani,Masini,Trageri la sorti  3119

concurs Megajackpot

Campania "5 ani de Megajackpot" se va desfasura in perioada 26 octombrie 2015 (ora 00:00:00) - 17 ianuarie 2016 (ora 23:59:00).

La aceasta campanie poate sa participe toate persoanele care joaca la aparatele de tip slot-machine interconectate la sistemul Westgate Megajackpot si care castiga nivelul de jackpot Grand.

Pentru inscrierea la campanie persoanele care castiga nivelul de jackpot Grand, trebuie sa se prezinte la ghiseul din agentia unde a castigat nivelul de jackpot mentionat anterior si sa comunice operatorului de servici numele, prenumele, numarul de telefon si e-mail (optional).

Inscrierea la campanie se poate face doar de catre persoana care a castigat nivelul de jackpot Grand, in maxim 2 ore de la inregistrarea castigului. Orice inscriere realizata prin intermediul unei alte persoane sau mai tarziu de termen va fi considerata Invalida.

Operatorul de servici va completa datele primite de la participanti intr-un modul de inscriere care le va inregistra intr-o baza de date stocata pe un server, iar o persoana, desemnata zilnic de organizatori, va verifica si Valida/Invalida fiecare inscriere in maxim 10 de minute de la introducerea acesteia in baza de date. Pentru a valida sau invalida o inscriere organizatorii vor verifica daca nivelul de jackpot Grand a fost castigat si daca persoana inscrisa este cea care a jucat si castigat la aparat in acel moment.

La fiecare inscriere valida, participantii vor primi un SMS de confirmare, pe numarul de telefon comunicat la inscriere, mesaj care va contine un cod unic format din 6 cifre.

In cadrul acestei campanii, organizatorii ofera urmatoarele premii:

  1. Premiul 1: Un autoturism Renault Captur Life Energy sau contravaloarea acestui in lei;
  2. Premiul 2: 5.000 lei;
  3. Premiul 3: 4.000 lei;
  4. Premiul 4: 3.000 lei;
  5. Premiul 5: 2.000 lei;

Tragerea la sorti va fi realizata in perioada 18  - 20 ianuarie 2016, data si ora cand aceasta va avea loc va fi anuntata de catre organizatori cu cel putin 48 de ore inainte. Pentru fiecare premiu oferit la prezenta campanie se va trage la sorti cate un cod unic, ordinea extragerii permiilor fiind anuntata in cadrul tragerii la sorti. Tragerea la sorti va fi realizata manual de catre o persoana desemnata de organizatori, care va utiliza boluri cu cifre. Se vor extrage tichete pana la acordarea tuturor premiilor puse in joc. O persoana nu poate castiga la prezenta Campanie mai mult de un premiu.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Megajackpot castiga premii Renault Captur Life Energy tombola jackpot GrandNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.