Acest concurs a expirat în data de 2016-01-18. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorim impreuna 5 ani de Megajackpot in Romania printr-o Mega Tombola.

Campania "5 ani de Megajackpot" se va desfasura in perioada 26 octombrie 2015 (ora 00:00:00) - 17 ianuarie 2016 (ora 23:59:00).

La aceasta campanie poate sa participe toate persoanele care joaca la aparatele de tip slot-machine interconectate la sistemul Westgate Megajackpot si care castiga nivelul de jackpot Grand.

Pentru inscrierea la campanie persoanele care castiga nivelul de jackpot Grand, trebuie sa se prezinte la ghiseul din agentia unde a castigat nivelul de jackpot mentionat anterior si sa comunice operatorului de servici numele, prenumele, numarul de telefon si e-mail (optional).

Inscrierea la campanie se poate face doar de catre persoana care a castigat nivelul de jackpot Grand, in maxim 2 ore de la inregistrarea castigului. Orice inscriere realizata prin intermediul unei alte persoane sau mai tarziu de termen va fi considerata Invalida.

Operatorul de servici va completa datele primite de la participanti intr-un modul de inscriere care le va inregistra intr-o baza de date stocata pe un server, iar o persoana, desemnata zilnic de organizatori, va verifica si Valida/Invalida fiecare inscriere in maxim 10 de minute de la introducerea acesteia in baza de date. Pentru a valida sau invalida o inscriere organizatorii vor verifica daca nivelul de jackpot Grand a fost castigat si daca persoana inscrisa este cea care a jucat si castigat la aparat in acel moment.

La fiecare inscriere valida, participantii vor primi un SMS de confirmare, pe numarul de telefon comunicat la inscriere, mesaj care va contine un cod unic format din 6 cifre.

In cadrul acestei campanii, organizatorii ofera urmatoarele premii:

  1. Premiul 1: Un autoturism Renault Captur Life Energy sau contravaloarea acestui in lei;
  2. Premiul 2: 5.000 lei;
  3. Premiul 3: 4.000 lei;
  4. Premiul 4: 3.000 lei;
  5. Premiul 5: 2.000 lei;

Tragerea la sorti va fi realizata in perioada 18  - 20 ianuarie 2016, data si ora cand aceasta va avea loc va fi anuntata de catre organizatori cu cel putin 48 de ore inainte.  Pentru fiecare premiu oferit la prezenta campanie se va trage la sorti cate un cod unic, ordinea  extragerii permiilor fiind anuntata in cadrul tragerii la sorti.  Tragerea la sorti va fi realizata manual de catre o persoana desemnata de organizatori, care va  utiliza boluri cu cifre.  Se vor extrage tichete pana la acordarea tuturor premiilor puse in joc.  O persoana nu poate castiga la prezenta Campanie mai mult de un premiu.