Masini • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un autoturism Fiat Punto Young si unul dintre cele 50 de carduri de GPL Mol Silver!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.06 • 3390 vizualizări

concurs Mol

GPL de calitate si premii din plin!

Campania “GPL de calitate si premii din plin!” va începe la data de 5 octombrie 2015, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 13 decembrie 2015, ora 23:59:59.

La campania promoţională participă doar carburantul GPL. Modalitatea de plata acceptată este numerar sau / si card bancar.

Pentru a participa la campanie, clienții trebuie să achiziționeze minimum 20 L carburant la o singură tranzacţie (un singur bon fiscal) din reţeaua benzinăriilor MOL participante la campanie, în perioada de desfăşurare a campaniei, achitând cu numerar si / sau card bancar.

Pe fiecare bon fiscal pentru o achiziție de minimum 20 L carburant se va tipări un cod de identificare a tranzacției (care apare in partea de sus a bonului fiscal „ID Trx”) și data tranzactiei. Pentru a se înscrie în concurs, clientul trebuie să se înregistreze pe www.molromania.ro/ introducând urmatoarele date: benzinaria unde a avut loc tranzactia, ID-ul tranzactiei, data tranzactiei (inscriptionate pe bonul fiscal) si numarul casei de marcat, numele si numarul de telefon precum si adresa de email.

Premiile concursului sunt urmatoarele:

  • a. Saptamanal: 50 carduri de GPL Mol Silver in valoare de 70 Lei (TVA inclus) fiecare
  • b. La finalul campaniei: 1 autoturism Fiat Punto Young

(P): Foloseste codul QUICK436 pe site-ul Quickmobile si poti avea o reducere de 3% la orice comanda!


PARTICIPA LA CONCURS