Acest concurs a expirat în data de 2014-06-30. Vezi concursurile active aici.
Castiga un autoturism Dacia Logan Editia Limitata Logan 10 Ani sau alte premii promotionale!

Campania "Editia Speciala Logan 10 Ani - Porti Deschise 27 - 29 iunie 2014" este organizata la nivel national, in showroom-urile si punctele de vanzare Vehicule Noi in reteaua de Agenti Autorizati Dacia, timp de 3 zile, vineri intre orele 09:00 - 19:00 si in intervalul sambata - duminica intre orele 09:00 - 18:00.

Organizatorul va distribui 1.000.000 de coduri de participare pe mai multe canale de comunicare dupa cum urmeaza:

  • 300.000 de coduri pe tichete prin reteaua de agenti autorizati Dacia
  • 400.000 coduri virtuale prin intermediul formularului existent pe site-ului internet www.dacia.ro
  • 300.000 coduri virtuale prin intermediul aplicatiei existente pe pagina de Facebook Dacia Romania

Participantii care au obtinut coduri pe canalele mentionate mai sus sub forma de tichet showroom / email vor trebui sa le inscrie in perioada 27 - 29 iunie 2014 in aplicatia disponibila intr-unul din showroom-urile si punctele de vanzare Vehicule Noi din reteaua de Agenti Autorizati Dacia pentru:

  • includerea in tragerea la sorti aferenta castigarii marelui premiu, Editia Limitata Logan 10 Ani
  • verificarea lor privin castigarea unuia dintre premiile secundare

Procedura de verificare este urmatoarea: participantii se vor prezenta in vederea validarii premiilor doar cu materialele ce contin coduri de participare puse in circulatie de catre Organizator.

Aceasta campanie se desfasoara sub forma unui joc, astfel:

In showroom-urile si punctele de vanzare Vehicule Noi din reteaua de Agenti Autorizati Dacia, vor fi zone speciale dedicate si semnalizate, unde participantul va putea inscrie codul sau in cadrul aplicatiei si verifica daca este castigatorul unui premiu secundar. Participantii trebuie sa se inregistreze in showroom, in aplicatia sepciala destinata acestui joc, cu numele complet, numarul de telefon si o adresa de e-mail, dupa care pot inscrie codul de participare. Introducerea numarului de telefon este obligatorie si conditioneaza trecerea la pasul urmator al aplicatiei, cel al inscrierii codului. Acest cod reprezinta o serie unica, continand 6 caractere alfanumerice, verificabila prin introducerea in sistemul pus la dispozitie de catre Organizator.

O persoana are posibilitatea sa introduca mai multe coduri, dar maxim unul per canal. Fiecare inscriere reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti pentru marele premiu. 

Toate codurile inscrise in aplicatie participa la tragerea la sorti pentru marele premiu, Editia Speciala Logan 10 Ani. In plus participantii au sansa sa castige unul din premiile secundare astfel:

  • cei care vin in showroom sa inscrie codul de participare generat pe oricare din canalele mentionate mai sus au sansa sa castige si unul din cele 360 de premii secundare. Loteria este derulata prin soft-ul din showroom care va extrage electronic si aleator castigatorii acestor premii, la nivel national din toate showroom-urile.

In cadrul campaniei, participantii care vin in showroom-urile din reteaua autorizata Dacia si isi inscriu codurile in softul existent au sansa sa participe la tragerea la sorti unde pot castiga un autoturism Editia Limitata Logan 10 Ani (1,2 75 CP, culoare Blanc Glacier) in valoare de 7581 euro.

In plus se pot castiga 360 de premii secundare, dupa cum urmeaza:

  • 120 de premii constand in tricouri personalizate Logan 10 Ani
  • 120 de premii constand in sepci personalizate Logan 10 Ani
  • 120 de premii constand in termos personalizat Logan 10 Ani