Acest concurs a expirat în data de 2015-07-02. Vezi concursurile active aici.
Taifasuri te pune pe roate!

Concursul este organizat şi se desfăşoară exclusiv în revista Taifasuri, în perioada 29 ianuarie – 1 iulie 2015.

Înscrierea la Concursul “Taifasuri te pune pe roate!” se face în intervalul 29 ianuarie –­­­ 1 iulie 2015, prin achizitionarea unui abonament la revista Taifasuri, valabil obligatoriu până la data de 31 decembrie 2015.

În vederea participării la Concurs, abonaţii trebuie să facă dovada achiziţionării abonamentului la revista Taifasuri, prin transmiterea unei copii a chitanţei de efectuare a plăţii, prin poştă la adresa Şoseaua Dudeşti-Pantelimon Nr. 1-3, et. 2, Sector 3, Bucureşti sau scanata pe e-mail la adresa taifasuri@taifasuri.ro.

Persoanele care deţin deja un abonament la revista Taifasuri, valabil până la data de 31 decembrie 2015, trebuie să transmită dovada achiziţionării abonamentului în aceleaşi condiţii prezentate în paragraful anterior.

Premiile acordate în cadrul Concursului constau în:

  • 1 autoturism Dacia Logan;
  • 5 premii în bani a câte 1.000 lei / premiu;
  • 5 biciclete;
  • 5 maşini electrice de tocat;
  • 5 maşini de făcut paine;
  • 5 aparate de gătit cu aburi;

Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi, in direct, în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Etno TV la finalul concursului, în luna iulie 2015, de către revista Taifasuri în parteneriat cu postul de televiziune Etno TV. Vor participa la tragerea la sorţi toate persoanele fizice care au contractat un abonament valabil până la data de 31 decembrie 2015 la revista Taifasuri şi au transmis dovada abonării.

Data exactă a extragerii şi desemnării câştigătorilor va fi anunţată în cadrul revistei Taifasuri în numerele din 18 si 25 iunie 2015, dar şi pe www.taifasuri.ro.