Acest concurs a expirat în data de 2017-02-18. Vezi concursurile active aici.
Cel mai bun randament la finalul concursului este premiat!

Concursul ”Condus de RANDAMENT” se desfasoara in perioada 17 octombrie 2016, ora 9:30 – 17 februarie 2017 ora 19:00.

Organizatorul concursului este Bursa de Valori BucurestiConcursul se adreseaza oricarei persoane fizice, cu varsta de minimum 18 ani impliniti la data de 21 septembrie 2016, cu capacitate deplina de exercitiu, domiciliata in Romania, indiferent daca este sau nu client al unuia sau mai multor participanti la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti.

Participarea la concurs se poate realiza cu un singur cont de tranzactionare deschis la un partener al concursului, (inclusiv la partenerul principal).

Pentru a participa la concurs, e necesara completarea unui formular de inregistrare on-line disponibil pe site-ul oficial. Pentru inscrierea valida in concurs vor fi furnizate urmatoarele informatii: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail la care poate fi contactat, orasul de resedinta/domiciliu, judet/regiune, partenerul concursului (inclusiv partenerul principal) la care este deschis contul de tranzactionare al concurentului.

Concurentul va urmari sa obtina cel mai mare randament al portofoliului sau de concurs, cu conditia realizarii unei valori totale a cumpararilor de 30.000 lei, fara a lua in calcul comisioanele de tranzactionare. Sumele rezultate din vanzari pot fi reinvestite pentru a indeplini conditia minima de cumparari in concurs. Nu se impune niciun numar minim de Actiuni eligibile cu care sa fie derulate tranzactii.

Portofoliul de concurs se poate realiza doar cu Actiuni eligibile, dobandite de concurent exclusiv in perioada:

  • 17 octombrie 2016, ora 9:30 –17 februarie 2017, ora 19:00, in cazul in care concurentul s-a inregistrat in concurs anterior datei de 17 octombrie 2016;
  • Data inregistrarii in concurs, ora 9:30 - 17 februarie 2017, ora 19:00, in cazul in care concurentul s-a inregistrat ulterior datei de 17 octombrie 2016;

Prima operatiune in concurs trebuie sa fie o tranzactie de cumparare de Actiuni eligible. Tranzactiile de vanzare de Actiuni eligibile se realizeaza in limita volumului cumparat in concurs.

Randamentul va fi determinat ca suma dintre Valoarea Totala Vanzari si Valoare Finala Portofoliu de concurs din care se scade Valoare Totala Cumparari, iar rezultatul se va imparti la Investitia din concurs.

Premiile oferite la finalul concursului sunt urmatoarele:

  • Premiul 1 consta intr-un autoturism Dacia-Duster Laureate. Autoturismul va avea in dotarea de baza de la producator urmatoarele caracteristici tehnice: culoare alb glacier, motor 1,6 benzina, 105, 4x4, EURO6. Premiul va fi oferit impreuna cu toate actele necesare inmatricularii. Autoturismul va fi oferit impreuna cu o polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data inmanarii premiului, oferite de Destine Broker.
  • Premiul 2 consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG.
  • Premiul 3 consta intr-o vacanta Premium de 5 zile in Romania, oferit de Happy Tour.
  • Premiul 4 consta intr-un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.
  • Premiul 5 consta intr-un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.
  • Premiul 6 consta intr-un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.
  • Premiile 7 - 16 constau fiecare intr-un abonament Premium pentru 12 luni, oferite de Avocatnet.ro.
  • Premiile 17 - 20 constau fiecare intr-o Pusculita Fluent in Finante, oferite de Bursa de Valori Bucuresti.

Desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor va avea loc pana la data de 30 aprilie 2017.

Dupa stabilirea de catre organizator a clasamentului final, primii 20 clasati vor fi contactati de catre organizator telefonic sau prin e-mail in maximum 10 zile lucratoare, pentru a furniza un document de identitate catre organizator si pentru a participa la festivitatea de premiere, in cadrul careia vor fi anuntati public in calitate de castigatori ai concursului.