Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
Castigi ce vrei cu Sergiu si Andrei.

Campania "Castigi ce vrei cu Sergiu si Andrei" va incepe in data de 19.10.2015 si se va desfasura pana la data de 11.12.2015, pe postul de radio Kiss FM, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 6:00 – 10:00.

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 06:00 - 10:00, o data pe program, realizatorii emisiunii vor lansa concursul "Castigi ce vrei cu Sergiu si Andrei". Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ce va fi ales ca tema a zilei de catre realizatori. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722.206.020 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, la libera lor alegere, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, dintre toate SMS-urile primite, va fi ales de catre realizatori, ca fiind cel mai original, si comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul castigator citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM, pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii matinale – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Un participant poate trimite un numar nelimitat de SMS-uri la fiecare editie a concursului. Un participant se poate inscrie la toate editiile campaniei, insa poate castiga un singur premiu, o singura data pe perioada desfasurarii campaniei. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat.

Pe parcursul derularii campaniei, se vor acorda o serie de premii speciale:

  • “Avans prima casa” – un voucher de 3.000 Euro
  • “Mobila pentru toata casa” – un voucher 5.000 Euro
  • “Excursie exotica” – un voucher de aprox. 3.000 Euro
  • “Scooter” – in valoare de aprox. 800 Euro

Pentru a se califica in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile speciale, participantul la campanie trebuie sa acceseze sectiunea de concurs de pe pagina kissfm.ro, si sa completeze formularul de participare. Fiecare din premiile speciale este evidentiat in sectiunea de concurs de pe site-ul kissfm.ro si este anuntat pe postul de radio Kiss FM, de catre realizatorii emisiunilor postului de radio. 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, cu ajutorul unui soft de extragere random, din totalul participantilor la campanie care s-au inscris in cursa pentru castigarea unuia dintre premiile speciale puse in joc pe site-ul kissfm.ro. 

Anuntarea datei tragerii la sorti pentru fiecare din premiile speciale se va face de catre realizatorii emisiunilor postului de radio Kiss FM.

Marele premiu se va acorda la finalul campaniei, in data de 11 decembrie 2015, in intervalul 06:00 - 10:00, din totalitatea inscrisilor in campanie, atat prin SMS cat si online. Premiul va fi acordat prin tragere la sorti, din totalitatea inscrisilor la campanie, cu ajutorul unui soft de extragere random.

Fondul maxim de premiere in bani si obiecte este de 100.000 Euro:

  • Premiile zilnice:  se vor acorda un numar total de 40 de premii in bani sau in produse
  • Premiile speciale:
    • “Avans prima casa” - un voucher de 3.000 Euro
    • “Mobila pentru toata casa” – un voucher 5.000 Euro
    • “Excursie exotica” – un voucher de aprox. 3.000 Euro
    • “Scooter” – in valoare de aprox. 800 Euro
  • Marele premiu al campaniei consta intr-un automobil Citroen DS3, in valoare de 20,520.76E (TVA inclus)

In cadrul acestui tip de concurs autopromotional nu este posibila inlocuirea premiilor bonus constand in obiecte prin contravaloarea acestora in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.