Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Cumperi cu cardul pentru acasa si poti castiga o casa.

Campania se va desfasura in perioada 14.12.2015 – 31.01.2016, in toate magazinele Mega Image, Shop&Go, Ab Cool Foods si Gusturi Romanesti, de pe teritoriul Romaniei.

Participantul la promotie trebuie sa plateasca cu cardul bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro cumparaturile din magazinele participante in perioada campaniei.

Pentru a fi inscrisa in campanie, o tranzactie trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile:

  • sa fie efectuata cu succes (în sensul ca suma aferenta tranzactiei a fost aprobata spre debitare din contul platitor) prin intermediul unui card bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro. 
  • sa fie efectuata intr-o locatie comerciala ce opereaza sub sigla Mega Image, Shop& Go, ABCool Food, Gusturi Romanesti de pe teritoriul Romaniei, in timpul programului de functionare a acestora.
  • sa fie efectuata in perioada campaniei.

Fiecare tranzactie efectuata in modul contact (CHIP & PIN), prin inserarea cardului in terminalul de plata cu card bancar, va intra in campanie cu o sansa de castig, in timp ce fiecare tranzactie efectuata in modul contactless, prin apropierea cardului de terminalul de plata cu card bancar contactless, va intra in campanie cu doua sanse de castig.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 10 x premii medii constand in Card prepaid reincarcabil, in valoare de 2.000 de euro fiecare
  • 1 x premiu mare constand intr-un apartament in valoare de 60.000 de euro

In data de 19 februarie 2015 se va organiza tragerea la sorti pentru acordarea premiilor.