98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un apartament de 2 camere sau un salariu de 2.000 euro pe luna timp de doi ani!

 admin  2017.09.18  Bani,Trageri la sorti,Case  2286

concurs Radio ZU

La intrebarea ce radio asculti in fiecare ZI un singur raspuns iti aduce banii din concurs si sansa sa-ti schimbi viata!

Raspunde cu Radio ZU si poti castiga si unul dintre premiile sezonului: un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani!!!  

Dam sute de euro din Morning ZU si pana in seara!

Da, ai cititi bine. Asculta Radio ZU si iti poti schimba viata. Pe langa banii fiecarui concurs poti sa alegi ce vrei sa castigi la finalul anului: un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani? Care e alegerea ta?

Daca te-ai inscris in concurs, cand te sunam si ti se pune intrebarea "Ce radio asculti in fiecare zi?", vezi ce raspunzi! 

Te poti inscrie in concurs online sau cu un SMS la 1815 in care trebuie sa scrii "Ascult Radio ZU".

De 4 ori pe zi, de luni pana vineri, o data pe zi in fiecare zi de weekend extragem aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. S-ar putea sa fii chiar tu.

Iti va fi pusa din start intrebarea cheie: "Ce radio asculti in fiecare zi?" Trebuie sa raspunzi "Radio ZU" - radioul pe care il asculti in fiecare zi. Este raspunsul care iti aduce banii. Si sansa sa castigi un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premii castiga bani castiga casa castiga salariu Ascult Radio ZUNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.