Acest concurs a expirat în data de 2017-11-25. Vezi concursurile active aici.
La intrebarea ce radio asculti in fiecare ZI un singur raspuns iti aduce banii din concurs si sansa sa-ti schimbi viata!

La intrebarea ce radio asculti in fiecare ZI un singur raspuns iti aduce banii din concurs si sansa sa-ti schimbi viata!

Raspunde cu Radio ZU si poti castiga si unul dintre premiile sezonului: un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani!!!  

Dam sute de euro din Morning ZU si pana in seara!

Da, ai cititi bine. Asculta Radio ZU si iti poti schimba viata. Pe langa banii fiecarui concurs poti sa alegi ce vrei sa castigi la finalul anului: un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani? Care e alegerea ta?

Daca te-ai inscris in concurs, cand te sunam si ti se pune intrebarea "Ce radio asculti in fiecare zi?", vezi ce raspunzi! 

Te poti inscrie in concurs online sau cu un SMS la 1815 in care trebuie sa scrii "Ascult Radio ZU".

De 4 ori pe zi, de luni pana vineri, o data pe zi in fiecare zi de weekend extragem aleator una dintre persoanele inscrise in concurs. S-ar putea sa fii chiar tu.

Iti va fi pusa din start intrebarea cheie: "Ce radio asculti in fiecare zi?" Trebuie sa raspunzi "Radio ZU" - radioul pe care il asculti in fiecare zi. Este raspunsul care iti aduce banii. Si sansa sa castigi un apartament de 2 camere sau salariu de 2.000 Euro pe luna timp de doi ani.