Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Casa Dormeo te asteapta!

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa locuiesti intr-un oras european, fara sa pleci din Romania?

In sfarsit, visul tau va deveni realitate. Complexul rezidential Cosmopolis aduna in acelasi loc toate calitatile unui spatiu european: armonie, spatiu, zone verzi si vecini de apartament civilizati.

Cartierul rezidential Cosmopolis este un proiect devenit realitate. Orasul european Cosmopolis a prins viata, in acest moment peste 2700 de locuitori se bucura de un stil de viata nou. In Cosmopolis, procentul 60% spatiu verde, 40% oras este o promisiune realizata. Plaja privata, piscine, supermarket, gradinita, terenuri de sport, loc de joaca pentru copii fac din Cosmopolis un cartier rezidential deosebit. Mai multe detalii aici.

Concursul "Casa Dormeo te asteapta!" va fi lansat la data de 18 August 2014 si va dura pana la data de 31 Octombrie 2014 pentru clientii care cumpara produse sunand la numarul tiparit in catalogul Studio Moderna valabil in perioada 01.09.2014 – 31.10.2014, precum si pentru clientii care vor fi sunati de agentii Studio Moderna ca urmare a primirii catalogului Studio Moderna la adresa de corespondenta.

Pentru clientii care vor cumpara produse din magazinele Dormeo si Top Shop, din magazinele partenere Dormeo (Carrefour, Selgros, Metro, Cora, Dedeman), sunand la numerele de telefon din spoturile Dormeo prezentate la TV sau de pe internet, concursul va fi lansat la data de 18 August 2014 si va dura pana la data de 28 Septembrie 2014.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Dormeo cu valoare de minim 10 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal.

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta in 1 apartament cu 2 camere situat in complexul rezidential Cosmopolis. Complexul Rezidential Cosmopolis este situat in Soseaua de Centura nr.50, Com. Stefanestii de Jos, Sat Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov. Apartamentul acordat va avea urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in baie, usi interoare, usa metalica exterioara, geamuri termopan, centrala proprie cu incalzire in pardoseala. Valoarea totala a premiului este de 32.600 euro + TVA.

Organizatorul va extrage premiul in data de 17 Noiembrie 2014. Extragerea se va face electronic. Extragerea premiului se va face astfel: Organizatorul va extrage 1 castigator cat si 4 castigatori de rezerva.