Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un aparat foto si un smartphone Allview

Campania "Bucură-te de vară împreună cu Evenimentul zilei și Capital!" se desfasoara in perioada 30 iunie - 31 august 2014. Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. 

In Evenimentul zilei si Capital va aparea tiparit in interiorul publicatiei talonul de abonament pe pagina dedicata promovarii campaniei de abonamente, pe tot tirajul. 

Pentru a participa la campania ”Bucură-te de vară împreună cu Evenimentul zilei și Capital” cititorul trebuie sa completeze talonul de abonament cu datele de identificare si sa il expedieze impreuna cu copia dupa dovada platii abonamentului. Se trimite un singur talon completat pentru un abonament platit. Prezentarea la plata se face pana la data de 20 a lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare. Abonamentul la Evenimentul zilei si/sau Capital include in pret distributia ziarului la adresa indicata de abonat. Livrarea se face incepand cu data de 1 a lunii de catre Posta Romana, firmele specializate in distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului. La solicitarea scrisa a abonatului, transmisa pana la data de 20 a lunii, modificarea va fi operabila incepand cu data de 1 a lunii urmatoare. 

Pentru a participa la tragerea la sorti, pentru oricare dintre variantele de abonare, se procedeaza astfel: 

  • Se decupeaza/completeaza talonul de abonament din publicatii si se trimite impreuna cu copia documentului de plata la Editura Evenimentul si Capital in Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, Cladirea A, sec. 2 Bucuresti, prin fax la 021-202.20.01, 031-814.96.44 sau prin e-mail la abonamente@evz.ro sau la abonamente@capital.ro 

sau 

  • Se completeaza talonul on-line pe www.evz.ro/abonamente/www.capital.ro/abonamente (in cazul platii cu ordin de plata sau mandat postal se va trimite copia dupa dovada platii pe fax 021-202.20.01, 031-814.96.44 sau la abonamente@evz.ro/abonamente@capital.ro)

La tragerea la sorti participa toti cei care trimit taloanele de abonament pe adresa Editurii Evenimentul si Capital in Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, Cladirea A, sector 2, Bucuresti sau completate online pe evz.ro/abonamente/www.capital.ro/abonamente si validate, platite prin SMS precum si toti cei care se aboneaza prin OP/MP. Pentru a fi validate, taloanele trebuie sa fie completate in intregime si sa fie insotite de copia dupa dovada platii abonamentului. 

Premiile vor fi oferite in ordinea tragerii la sorti astfel: 

  • 1 x Smartphone dual sim H2Qubo S2V, Allview
  • 1 x Aparat foto Lomo Pop9, auriu, Lomography
  • 1 x Aparat foto Lomography La Sardina cubic quarter2 Lomography