80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto si 12 pachete tricou + calendar!

 admin  2014.11.17  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  1311

concurs Ghiduri Turistice

Cea mai accesibilă destinaţie de vacanţă pentru fiecare dintre noi este chiar ţara în care trăim. La fiecare pas, în fiecare zonă descoperim o mulţime de frumuseţi cu care ne putem mândri... aşa că de ce să nu le admirăm pe tot parcursul anului?

Fiecare dintre noi a vizitat cel puţin un loc din România care i-a rămas apoi în suflet. Tocmai de aceea vrem să ştim care sunt destinaţiile din ţară care te-au fermecat pe tine şi să le arătăm şi altora!

Ajută-ne să creăm Calendarul România e frumoasă 2015 şi te premiem!

Sub motto-ul România e frumoasă, hai să creăm împreună calendarul frumoasei noastre ţări! Te invităm şi pe tine să contribui la acesta astfel:

  • Intră pe pagina de Facebook Ghiduri Turistice.
  • Dă click pe Fotografie/ Clip video.
  • Încarcă fotografia ta şi spune-ne în descriere ce putem vedea în aceasta.

Mecanismul de concurs:

Concursul se desfăşoară în perioada 17 noiembrie – 07 decembrie 2014. În fiecare săptămână, noi vom aduna toate pozele primite pe pagina noastră de Facebook şi le vom posta într-un articol. La finalul perioadei de concurs, echipa Ghiduri Turistice va alege cele mai frumoase poze trimise de voi pentru a construi Calendarul România e frumoasă 2015.

Atenţie: Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Faceook trebuie să-ţi aparţină! Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra acesteia pentru a o introduce în calendar.

La finalul concursului, vom construi împreună cel mai frumos calendar pentru România! Cele 12 fotografii introduse în calendar sunt declarate automat câştigătoare, însă numai una dintre ele va primi marele premiu!

Premiile concursului sunt:

  • 12 pachete tricou + calendar – pentru fiecare fotografie introdusă în calendar.
  • Marele premiu: 1 aparat foto – fotografia câştigătoare va fi aleasă cu ajutorul random.org din cele 12 introduse în calendar.

PARTICIPA LA CONCURS

Calendar Romania România e frumoasă concurs Ghiduri Turistice Ghiduri Turistice concurs foto