Acest concurs a expirat în data de 2016-01-11. Vezi concursurile active aici.
Poveste de iarna.

Concursul "Poveste de iarna" se desfasoara începând de marti, 15.12.2015, ora 19.00 – pâna duminica, 10.01.2016, ora 24:00.

Pentru a participa la concurs, candidatii trebuie:

  • sa detina un cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com;
  • sa acceseze si sa urmareasca profilul de Instagram Sloop;
  • sa se înscrie la concurs prin postarea unei fortografii aferente temei concursului. Fotografia va trebui sa exprime ideea poveste de iarna cu fericire nefiltrata. Fotografia trebuie sa contina un fruct sau o sticla de Sloop;
  • sa foloseasca in descrierea fotografiei incarcata hashtagurile campaniei: #bunatati100rautati0 si #fericirenefiltrata;

Pentru a putea fi anuntati drept castigatori, toti cei care se inscriu in Concurs trebuie sa verifice postarea de concurs pentru a afla daca numele lor se afla in lista de castigatori si sa transmita organizatorului toate datele cerute intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Sloop sau pe Instagram respectiv numele complet, in conformitate cu un act de identitate.

Fiecare participant poate sa se inscrie in concurs o singura data. Sunt acceptate fotografiile relevante pentru tema concursului.

Premiul acordat consta în:

Va fi desemnat 1 câstigator, premiul fiind alocat prin jurizare. Câstigatorul concursului va fi anuntat pe pagina Facebook Sloop si pe profilul de Instagram Sloop.