80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto intant Fujifilm Instax Mini 8 Galben!

 admin  2015.12.28  Diverse,Electronice,Concursuri cu jurizare  2697

concurs Sloop

Concursul "Poveste de iarna" se desfasoara începând de marti, 15.12.2015, ora 19.00 – pâna duminica, 10.01.2016, ora 24:00.

Pentru a participa la concurs, candidatii trebuie:

  • sa detina un cont de utilizator pe site-ul www.instagram.com;
  • sa acceseze si sa urmareasca profilul de Instagram Sloop;
  • sa se înscrie la concurs prin postarea unei fortografii aferente temei concursului. Fotografia va trebui sa exprime ideea poveste de iarna cu fericire nefiltrata. Fotografia trebuie sa contina un fruct sau o sticla de Sloop;
  • sa foloseasca in descrierea fotografiei incarcata hashtagurile campaniei: #bunatati100rautati0 si #fericirenefiltrata;

Pentru a putea fi anuntati drept castigatori, toti cei care se inscriu in Concurs trebuie sa verifice postarea de concurs pentru a afla daca numele lor se afla in lista de castigatori si sa transmita organizatorului toate datele cerute intr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Sloop sau pe Instagram respectiv numele complet, in conformitate cu un act de identitate.

Fiecare participant poate sa se inscrie in concurs o singura data. Sunt acceptate fotografiile relevante pentru tema concursului.

Premiul acordat consta în:

Va fi desemnat 1 câstigator, premiul fiind alocat prin jurizare. Câstigatorul concursului va fi anuntat pe pagina Facebook Sloop si pe profilul de Instagram Sloop.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Sloop castiga premii aparat foto intant Fujifilm Instax Mini 8 castiga aparat foto