Acest concurs a expirat în data de 2014-08-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga un aparat foto instant Fujifilm Instax 7S si premii constand in produse Raureni!

Concursul “Trimite o dragastosenie” incepe in data de 1 iulie 2014 si se va derula pana la data de 24 august 2014, ora 23.59 (inclusiv). 

Pentru a participa la concursul desfasurat pe pagina de Facebook Cu drag Raureni si pe pagina aplicatiei de pe Facebook, persoanele care vor sa participe trebuie sa respecte urmatorii pasi: 

  • Sa-si creeze cont pe Facebook sau sa se logheze pe facebook, daca au deja cont creat
  • Sa devina fanul paginii de Facebook a Raureni
  • Sa fie de acord cu termenii si conditiile concursului „Trimite o dragastosenie”
  • Sa acceseze aplicatia „Trimite o dragastosenie”, aplicatie de Facebook special creata pentru acest concurs, aflata pe pagina de Facebook a Raureni, in perioada in care concursul este activ, respectiv 1 iulie – 24 august 2014
  • Sa incarce o poza in care apare cineva drag (de exemplu cu un prieten, o prietena, sora, mai multi prieteni, participantul impreuna cu cineva s.a.m.d.) 
  • Sa personalizeze poza in aplicatie, cu textul preferat dintre textele propuse si sa aleaga tipul de dulceata preferata dintre cele propuse
  • Sa distribuie poza pe timeline-ul profilului propriu de Facebook. Daca poza este distribuita pe timeline-ul unui prieten sau in alta parte decat pe propriul profil, participantul va fi descalificat
  • Fiecare imagine sa aiba maxim 1 MB, sa fie intr-unul dintre formatele .jpeg, .jpg sau .png, imaginile sa fie originale, realizate de participant. Daca imaginea este preluata, modificata sau nu apartine participantului, acesta va fi descalificat. Nu vor fi acceptate in concurs imagini licentioase, rasiste, obscene sau care contin plasare produs/reclama la un alt brand. 

Un participant poate sa inscrie in concurs cate poze doreste, pe toata durata concursului. Acest lucru ii creste sansele de castig participantului, insa nu ii da dreptul sa castige mai mult de un premiu in produse Raureni. 

Stabilirea castigatorilor va fi realizata pe baza numarului de like-uri primite la postarile cu pozele personalizate cu mesaj si semnatura in aplicatia de concurs, postate de participanti pe propriile profiluri de Facebook.La fiecare 2 saptamani se vor premia primii 2 participanti care au obtinut cele mai multe like-uri la pozele personalizate in aplicatia concursului si postate pe profilurile lor de Facebook. La finalul concursului se va oferi inca un premiu participantului care a obtinut cele mai multe like-uri la poza inscrisa in concurs, pe toata durata concursului.

In cadrul acestui concurs se vor oferi 9 premii, 8 dintre aceste premii constand in produse Raureni, astfel: 2 borcane dulceata, 2 borcane Dieta Raureni, o cutie Suc de mere si o sticla Strop de mar. Cel de-al noualea premiu, respectiv premiul cel mare, va consta intr-un aparat foto instant Fujifilm Instax 7S

Cele 8 premii constand in produse Raureni, vor fi oferite din doua in doua saptamani, primilor 2 care au obtinut cele mai multe like-uri, in decursul celor doua saptamani; urmatorii 2 castigatori vor fi desemnati la 2 saptamani dupa premierea primilor 2 castigatori si tot asa pana la finalul perioadei concursului. Premiul cel mare, constand intr-un aparat foto instant Fujifilm Instax 7S, va fi oferit la finalul concursului, participantului care a obtinut cele mai multe like-uri pe toata durata concursului.