98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto Samsung!

 admin  2014.08.11  Electronice,Trageri la sorti  1615

concurs Dove

Campania “Dove iti rasplateste fidelitatea cu un aparat foto!” se va desfasura la nivel national in perioada 01.08.2014, incepand cu ora 10:00 – 30.09.2014 pana la ora 23:59.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti premiul constand intr-un aparat foto Samsung, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

  • a) Sa aiba un cont activ in Clubul Dove
  • b) Pentru a intra in tragerea la sorti, utilizatorul trebuie sa incarce in contul sau din Clubul Dove cel putin un bon de cumparaturi
  • c) Bonurile de cumparaturi trebuie sa fie cu data din luna august 2014 (se va avea in vedere de data mentionata pe bonul de casa in baza caruia s-a achizitionat produsul respectiv)
  • d) Bonurile cu data din luna august 2014 pot fi incarcate in contul din Clubul Dove al utilizatorului pana la data de 30 septembrie 2014

In cadrul acestei Campanii se vor acorda 1 premiu constand intr-un aparat foto Samsung.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului si a rezervelor (se vor trage la sorti 3 rezerve) va avea loc in data de 5 octombrie 2014 prin intermediul programului randompicker.com.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Dove aparat foto Samsung fidelitate concursuri Club DoveNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.