Acest concurs a expirat în data de 2016-04-16. Vezi concursurile active aici.
Cea mai buna fotografie a ta din 2015.

Concursul “Cea mai buna fotografie a ta din 2015” va fi organizat si se va desfasura in perioada 15.01.2016 - 15.04.2016.

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce in galeria concursului o singura fotografie cu tema “Cea mai buna fotografie a ta din 2015”.

Un participant poate inscrie o singura fotografie in concurs. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter nikonisti

Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nicio forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. Organizatorul isi rezerva dreptul sa filtreze voturile obtinute in mod fraudulos.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane, tablete sau aparate de filmat. Nu este permisa retragerea fotografiilor din concurs dupa publicarea castigatorilor.

Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi. Sunt permise orice mijloace de procesare si editare, cu exceptia montajelor/colajelor foto (elemente dintr-o imagine folosite in alta imagine sau copiate in alta zona). Nu sunt permise fotografiile cu semnatura si/sau rama.

Premiul cel mare: un aparat foto Nikon D500 (body) care va fi acordat prin jurizare de catre redactia Nikonisti la finalul concursului.

Dintre fotografiile inscrise in concurs in perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2016, primele 100 cele mai votate fotografii de catre public pana pe 15 februarie inclusiv, vor primi cate un Calendar Nikon 2016.

Premiul publicului: cele mai votate 3 imagini la finalul concursului vor primi cate un troler Sunt Calator.