108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto DSLR Nikon D7200 body!

 admin  2015.03.04  Electronice,Trageri la sorti  2128

concurs Nikon

Concursul "Sunt calator" va fi organizat si se va desfasura in perioada 02 - 31.03.2015.

Pentru a participa la acest concurs participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba cont pe nikonisti.ro;
  • Se inscrie doar o fotografie per utilizator;
  • Sa inscrie doar fotografii realizate doar cu aparate foto, indiferent de marca. (Nu se accepta fotografii realizate cu telefoane si tablete.);
  • Sa inscrie fotografiile impreuna cu datele exif;

Premii:

  • Premiul cel mare: aparat foto DSLR Nikon D7200 body
  • Premiul publicului: cele mai votate 3 imagini vor primi printuri profesionale format A2 cu imaginea inscrisa in concurs

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce in galeria concursului o singura fotografie cu tema Sunt calator.

Un participant poate inscrie o singura fotografie in concurs. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter-ul nikonisti.

Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nici o forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane sau tablete. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs.

Modalitati admise de postprocesare a fotografiilor:

  • Latura mare a fotografiei trebuie sa aiba minimum 2000 de pixeli, iar rezolutia trebuie sa fie de minimum 240 dpi.
  • Sunt permise orice mijloace de procesare si editare, cu exceptia montajelor/colajelor foto (elemente dintr-o imagine folosite in alta imagine sau copiate in alta zona).
  • Nu sunt permise fotografiile cu semnatura si/sau rama. 

PARTICIPA LA CONCURS

castiga un aparat foto concurs Nikon DSLR Nikon D7200 body concursuri online concurs fotoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.