Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un aparat foto DSLR Nikon D5300!

Adăugat de concursoman în data de 2016.03.05 • 2054 vizualizări

concurs Hipo

Castiga un aparat foto Nikon la Angajatori de TOP 2016.

Cel mai mare targ de cariera sarbatoreste primavara aceasta 20 de editii si premiaza candidatii determinati! Angajatori de TOP revine cu doua editii - la Timisoara pe 18 si 19 martie 2016 si la Bucuresti pe 25 si 26 martie 2016  - si te asteapta cu sute de companii si mii de job-uri perfecte pentru tine. Asa cum te-am obisnuit, te asteptam la targ cu CV-ul in format Barcode si continuam seria premiilor cu un aparat foto DSLR Nikon D5300 cu care sa imortalizezi prima ta zi la job-ul visat!

Tot ce ai de facut este sa iti rezervi locul la una dintre editiile Angajatori de TOP, sa iti actualizezi informatii din CV-ul de pe Hipo.ro, sa il descarci in format Barcode si sa vii sa il scanezi la cel putin o companie la una dintre cele doua editii ale targului Angajatori de TOP si intri automat in tragerea la sorti!

Aparatul foto DSLR Nikon D5300 nu doar ca iti ofera imagini in care cele mai fine detalii sunt surprinse cu o uimitoare, ci iti ofera si posibilitatea de a trimite imaginile direct catre un smartphone sau o tableta. Mai mult, GPS-ul incorporat iti permite sa adaugi imaginilor informatii complete despre locatie.

Daca vrei sa surprinzi prima zi la noul job nu doar in format foto, ci si video, Nikon D5300 poate inregistra secvente Full HD cursive si fin detaliate, cu focalizare automata pe care le poti trimite instant colegilor de birou!
Printre principalele specificatii ale aparatului foto se numara blitzul integrat, ecranul de 3.2 inchi, un obiectiv de 18-55 mm, procesor de imagine EXPEED 4 si acumulator reincarcabil Li-Ion EN-EL14a.

Cine poate participa?
Orice candidat care isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 20 februarie – 24 martie 2016 si il scaneaza cel putin o data la eveniment. Fie ca alegi sa participi la Angajatori de TOP Timisoara - pe 18 si 19 martie 2016, fie ca vii la Sala Palatului, la Angajatori de TOP Bucuresti - 25 - 26 martie 2016, scanarea CV-ului la cel putin o companie participanta la targ iti poate aduce premiul mentionat.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si un singur exemplar iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort. Nu uita ca pentru a descarca CV-ul in format Barcode este necesar sa il completezi in proportie de cel putin 50%!

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa urmezi acesti trei pasi:

  1. Inscrie-te la evenimentul Angajatori de TOP, editia la care iti doresti sa participi astfel: Timisoara sau Bucuresti;
  2. Descarca-ti CV-ul in format Barcode in perioada 20 februarie - 24 martie 2016;
  3. Scaneaza-l la cel putin una dintre companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara sau Bucuresti, astfel:
    • Angajatori de TOP Timisoara - 18-19 martie 2016, Centrul Regional de Afaceri
    • Angajatori de TOP Bucuresti - 25-26 martie 2016, Sala Palatului

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS