80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat de ras Philips AquaTouch si un set de epilare Philips Satinelle!

 admin  2016.02.12  Diverse,Electronice,Concursuri cu jurizare  1476

concurs Altex

Concursul “Câștigă cu o idee de cină romantică!” in perioada 12 februarie 2016 si data de 14 februarie 2016.

Participantii se vor inscrie pe site-ul Altex, in postarea de pe Facebook Altex Romania dedicata concursului, postând un comentariu în care detaliază cum ar trebui să arate o cină romantică perfectă, apoi etichetează (dă tag) persoanei iubite.

Vor fi desemnați, la discretia organizatorului, câte doi castigatori si cate doua rezerve (respectiv, câte un câștigător și o câștigătoare plus rezervele aferente). Alegerea acestora se va realiza de catre juriul organizatorului format din trei membri ai departamentului de marketing al organizatorului, in urma selectarii celor mai inedite declaratii de dragoste inscrise in concurs si mentionati in procesul-verbal de finalizare a concursului si desemnare a castigatorilor.

Premiile concursului constau Aparat de ras Philips AquaTouch AT750/16, respectiv Set de epilare Philips Satinelle HP6540/00.

Castigatorii vor fi contactati pe Facebook, prin reply la comentariul postat în concurs și prin mesaj privat pe Facebook in data de 15 februarie 2016.

Înmânarea premiilor se va face ulterior prin curier, la adresa comunicată de către câștigător, în termen de maximum 30 de zile de la desemnare.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Altex castiga premii aparat de ras Philips set de epilare Philips