Diverse • Electronice • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga un aparat de ras Philips AquaTouch si un set de epilare Philips Satinelle!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.12 • 1540 vizualizări

concurs Altex

Castiga cu o idee de cina romantica!

Concursul “Câștigă cu o idee de cină romantică!” in perioada 12 februarie 2016 si data de 14 februarie 2016.

Participantii se vor inscrie pe site-ul Altex, in postarea de pe Facebook Altex Romania dedicata concursului, postând un comentariu în care detaliază cum ar trebui să arate o cină romantică perfectă, apoi etichetează (dă tag) persoanei iubite.

Vor fi desemnați, la discretia organizatorului, câte doi castigatori si cate doua rezerve (respectiv, câte un câștigător și o câștigătoare plus rezervele aferente). Alegerea acestora se va realiza de catre juriul organizatorului format din trei membri ai departamentului de marketing al organizatorului, in urma selectarii celor mai inedite declaratii de dragoste inscrise in concurs si mentionati in procesul-verbal de finalizare a concursului si desemnare a castigatorilor.

Premiile concursului constau Aparat de ras Philips AquaTouch AT750/16, respectiv Set de epilare Philips Satinelle HP6540/00.

Castigatorii vor fi contactati pe Facebook, prin reply la comentariul postat în concurs și prin mesaj privat pe Facebook in data de 15 februarie 2016.

Înmânarea premiilor se va face ulterior prin curier, la adresa comunicată de către câștigător, în termen de maximum 30 de zile de la desemnare.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS