Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Reteta perfecta de vara premiata cu o masina de inghetata!

Gastropedia.ro este în căutarea reţetei perfecte de vară.

În luna iulie te invităm să ne înveţi şi pe noi cum să preparăm mâncarea ta favorită când este cald afară şi, cu cât reţeta ta este apreciată de mai multă lume, cu atât cresc şansele tale de a câştiga o maşină de făcut îngheţată.

Premiul campaniei este o   maşină de îngheţată Bestron DHY1705. In 20-30 minute poti prepara sorbet, inghetata sau yoghurt ice. Capacitate 1l. Are capac transparent cu gura de alimentare ingrediente.  Detalii despre produs aici.

Cum participi la concurs

Trimite reţeta ta pe adresa contact@gastropedia.ro. Încearcă să fii cât mai explicită astfel încât cei care citesc reţeta sa o poată aprecia şi pune în practică, dacă doresc. Spune care sunt ingredientele, spune care sunt paşii, dezvăluie trucurile pe care le-ai învăţat făcând această reţetă de mai multe ori de-a lungul timpului. Descrie un pic şi de ce ţi se pare extraordinară reţeta, astfel încât să convingi pe cât mai multă lume. Trimite foto, astfel încât să ni se facă pofta numai când le privim.

Odată primită, reţeta ta va fi publicată pe site şi vei primi un email de confirmare. Autorul reţetei va apărea în pagina şi vei putea să o promovezi către prietenii tăi.

Nu se publică reţete incomplete şi nici reţete copiate din altă parte.

Poți participa cu oricâte reţete vrei.

Cum alegem câştigătorul

Credem că vocea majorităţii este cea care trebuie să dicteze în acest caz, aşa că va fi câştigătoare reţeta care a primit cele mai multe comentarii de apreciere (sau comentarii în care se spune „votat”). Nu trebuie să fii logat ca să comentezi, se comentează cu contul de facebook.

La finalul lunii iulie vom număra toate comentariile / voturile şi pe 1 august vom afişa în această pagină câştigătorul.