Acest concurs a expirat în data de 2016-01-16. Vezi concursurile active aici.
Philips Avent te premiaza!

Cum ii asiguri copilului tau o alimentatie sanatoasa?

Copiii, fie ca sunt mici sau mari, trebuie sa respecte aproximativ aceleasi principii alimentare ca adultii. Toti au nevoie de substante nutritive esentiale - vitamine, minerale, carbohidrati, proteine si grasimi. Copiii trebuie sa gaseasca mancarea atractiva, gustoasa, sa se poata juca cu ea, dar este imperios necesar sa fie preparata din alimente sanatoase.  

Ce trebuie sa faceti?

Azi dam startul unei campanii despre cum sa ii asiguri copilului tau o alimentatie sanatoasa si va invitam sa va inscrieti! 

Inscrieti-va in acest concurs printr-o postare cu mesajul "Particip" si aveti sansa sa castigati premii utile si folositoare pentru toata familia de la Philips Avent!

Premii:

Campania "Cum ii asiguri copilului tau o alimentatie sanatoasa" incepe pe data de 8 decembrie 2015 si se va termina pe data de 15 ianuarie 2016. In fiecare zi de luni, a fiecarei saptamani se va posta un topic pe forum unde trebuie sa va inscrieti!

Castigatorii vor fi anuntat luni, 18 ianuarie 2015 si vor fi selectati prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care au postat cel putin un mesaj corespunzator pe fiecare dintre cele 5 topice deschise in intervalul 08.12.2015 – 15.01.2016.

Puteti posta de mai multe ori si chiar va incurajez sa faceti asta pentru ca mai multe postari inseamna mai multe sanse de castig.