Acest concurs a expirat în data de 2016-03-13. Vezi concursurile active aici.
Paste cu-ce-avem.

Paste Baneasa este unul din cele mai importante branduri de paste din Romania, apreciat pentru calitatea, prospetimea si diversitatea produselor. Atenti la tendintele si nevoile consumatorilor, Paste Baneasa a completat oferta produselor cu o gama noua din grau dur.

Acestea vor fi subiectul principal al concursului nostru, un concurs mai altfel decat cele cu care v-am obisnuit.

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs? Nimic mai simplu! Pregatiti o reteta (sau mai multe) cu Paste Baneasa din grau dur si … ce aveti in acel moment in frigider sau in camara. Farmecul acestui concurs consta in puterea de a improviza, de a realiza o reteta spectaculoasa cu ce aveti in casa in acel moment.

Trimiteti poza cu preparatul final si cutia de paste folosite, dar si reteta preparatului final la adresa de email office@divainbucatarie.ro pana in data de 12 martie 2016. Pozele trebuie sa va apartina, sa nu fie copiate de pe alte bloguri sau site-uri culinare!

In data de 15 martie 2016 vor fi acordate premiile pentru cele mai creative si mai apetisante retete.

Iata si premiile concursului:

  • Premiul 1: Slow Cooker Crock Pot si Paste Baneasa din grau dur
  • Premiul 2: 12 kg paste Baneasa din grau dur si sosuri pentru paste
  • Premiul 3: 10 kg paste Baneasa din grau dur

Retetele inscrise in concurs vor fi postate in ordinea primirii.

Concursul se adreseaza persoanele care au domiciliul pe teritoriul Romaniei. Premiile vor fi eliberate numai pe baza unui act de identitate, aflat in termenul de valabilitate. Pentru a putea livra premiile trebuie sa fie trimise datele de contact (nume, prenume, adresa si numar de telefon ) in maxim 2 zile lucratoare de la anuntarea lui pe divainbucatarie.ro. In cazul in care nu se respecta acest termen, organizatorii isi rezerva dreptul a acorda un nou premiu. Premiile se vor livra in termen de 7 zile lucratoare castigatorilor.