Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Mesele festive de sarbatori sunt ocaziile perfecte pentru a ne dovedi talentul in bucatarie si dragostea pentru gatit.

Mesele festive de sarbatori sunt ocaziile perfecte pentru a ne dovedi talentul in bucatarie si dragostea pentru gatit. Sunt un adevarat spectacol, cu "actori" deliciosi. An de an, ne imbunatatim preparatele pentru sarbatori.

Le pastram pe cele de care am fost multumiti si cu care am castigat aprecierea celor dragi de fiecare data sau introducem cate ceva nou in meniu, din dorinta de a fi surprinzatori si inventivi.

Toata familia se bucura de ceea ce pregatim cu grija, folosind tot ce am invatat de la mame si bunici, toata priceperea si experienta noastra in bucatarie, dar si multa imaginatie in decorarea preparatelor pentru mesele festive de sarbatori.

Intre 5 si 31 decembrie 2015, aratati-ne ce veti pune pe mesele voastre de sarbatori, inscriindu-le in contul vostru de pe Gustos.ro.

Aveti sansa de a castiga un produs pentru bucatarie foarte util si istet. Este vorba despre aparat de gatit la temperaturi joase, Slow Cooker Crock Pot 3,5 L, cu care veti putea gati fara grija cele mai fabuloase fripturi sau mancaruri, atat pentru sarbatori, cat si pentru mesele de zi cu zi.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorul va fi anuntat pe 7 ianuarie 2016.

Sa inceapa spectacolul meselor festive, asteptam cu sufletul la gura sa il urmarim si sa aflam ce reteta va castiga "Oscarul"!