80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat de gatit Slow Cooker Crock Pot 3,5L!

 admin  2015.12.10  Trageri la sorti,Electrocasnice  2025

concurs Gustos

Mesele festive de sarbatori sunt ocaziile perfecte pentru a ne dovedi talentul in bucatarie si dragostea pentru gatit. Sunt un adevarat spectacol, cu "actori" deliciosi. An de an, ne imbunatatim preparatele pentru sarbatori.

Le pastram pe cele de care am fost multumiti si cu care am castigat aprecierea celor dragi de fiecare data sau introducem cate ceva nou in meniu, din dorinta de a fi surprinzatori si inventivi.

Toata familia se bucura de ceea ce pregatim cu grija, folosind tot ce am invatat de la mame si bunici, toata priceperea si experienta noastra in bucatarie, dar si multa imaginatie in decorarea preparatelor pentru mesele festive de sarbatori.

Intre 5 si 31 decembrie 2015, aratati-ne ce veti pune pe mesele voastre de sarbatori, inscriindu-le in contul vostru de pe Gustos.ro.

Aveti sansa de a castiga un produs pentru bucatarie foarte util si istet. Este vorba despre aparat de gatit la temperaturi joase, Slow Cooker Crock Pot 3,5 L, cu care veti putea gati fara grija cele mai fabuloase fripturi sau mancaruri, atat pentru sarbatori, cat si pentru mesele de zi cu zi.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorul va fi anuntat pe 7 ianuarie 2016.

Sa inceapa spectacolul meselor festive, asteptam cu sufletul la gura sa il urmarim si sa aflam ce reteta va castiga "Oscarul"!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gustos castiga premii aparat de gatit Slow Cooker Crock Pot