Acest concurs a expirat în data de 2017-12-01. Vezi concursurile active aici.
Dragi bucatarasi, asa e ca va era dor de un concurs culinar frumos? Iata noua provocare culinara de la Bucataras!

Dragi bucatarasi, asa e ca va era dor de un concurs culinar frumos? Iata noua provocare culinara de la Bucataras!

In luna noiembrie, placintele gustoase de tot felul (cu carne, branza, fructe sau alte umpluturi grozave) sau tartele cu legume care ti se topesc in gura isi gasesc un loc de cinste pe mesele noastre.

Bucataras te cheama la marea defilare a tartelor si placintelor, sub forma unei noi provocari culinare simpatice: "TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite".

Fie ca profiti de legumele de sezon si le asezi frumusel in niste tarte mestesugite, fie ca faci niste placinte ca la mama acasa, impartaseste-le cu noi, participa la concurs si fii unul dintre cei 9 castigatori!

Cum participi la concurs:

Intre 1 si 28 noiembrie 2017 inscrie in contul personal de pe Bucataras.ro cel putin o reteta de PLACINTA si o reteta de TARTA (precizeaza in descriere "tarte si placinte rumenite si iscusite").

Premii - Am pregatit pentru acest concurs 9 premii utile si frumoase, care vor fi castigate prin tragere la sorti de 9 bucatarasi norocosi si priceputi.

  • 1 x Aparat de facut mini placinte/tarte
  • 4 x Tava forma con Tefal Easy Grip Springform 27 cm
  • 4 x Forma tarta Easy Grip Ceramica 27cm

Toate retetele care respecta cerintele de mai sus, vor fi inscrise la tragerea la sorti pentru castigarea a 9 premii frumoase.

Anuntarea premiilor:

Castigatorii tragerii la sorti vor fi anuntati pe 30 noiembrie 2017.

Un utilizator poate castiga un singur premiu. In cazul in care un bucataras are mai mult decat o reteta in primele 9 indicate de tragerea la sorti, al doilea premiu va reveni urmatorului utilizator de pe lista generata de Random.org.